AcasăNewsS-a dat startul la Black Friday 2017

S-a dat startul la Black Friday 2017

Reducerile de Black Friday le fac cu ochiul, ca si anii trecuti, romanilor care sunt in cautarea unui laptop sau a unui telefon cat mai modern.

De departe, cele mai cautate produse la reducerile din aceasta zi sunt electronicele si electrocasnicele, insa promotii sunt anuntate si la parfumuri, bilete de avion sau elemente de vestimentatie. Asa ca doritorii butoneaza de zor site-urile ce s-au raliat campaniei de Black Friday, in aceasta zi de 17 noiembrie.

Si cum sunt tot mai multi comerciantii care le permit cumparatorilor sa faca plata online, reprezentatii Politiei Romane au transmis inca de zilele trecute cateva recomandari, de care ar fi bine sa tineti cont, pentru a va asigura ca nu aveti batai de cap si doar sa va bucurati de ce v-ati achizitionat de Black Friday. „Cumpara din surse sigure, de la firme sau magazine pe care le cunosti sau pe care le-ai mai folosit si verifica rating-ul vanzatorilor pe site-urile de comert online”, „inainte de a introduce datele cardului bancar, asigura-te ca site-ul este securizat: in stanga sus va aparea un lacatel care va indica faptul ca respectivul site este securizat iar adresa site-ului va incepe cu HTTPS” sau „foloseste carduri de credit atunci cand cumperi online. Majoritatea cardurilor de credit au politici stricte in ceea ce priveste siguranta clientilor. Daca nu primesti ce ai comandat, emitentul cardului iti va returna banii” – sunt doar cateva din aceste sfaturi.

135 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger