Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » S-a cutremurat din nou pamantul in Vrancea

S-a cutremurat din nou pamantul in Vrancea

Autor:

Inceputul zilei de vineri a adus o miscare telurica in zona Vrancea, cunoscuta pentru activitatea seismica mai intensa decat in oricare alta regiune din tara.

 

cutremur1 350x225  S a cutremurat din nou pamantul in VranceaDin cate au anuntat specialistii de la Institutul de Fizica a Pamantului, a fost vorba despre un cutremur de 3.5 grade pe Richter, produs cu ore bune inainte de rasaritul soarelui, mai precis la ora 2 si 16 minute, in judetul Vrancea, la o adancime de aproximativ 79 de kilometri.

In cursul zilei trecute, in aceeasi zona, a avut loc o alta miscare telurica de intensitate mica. A fost vorba despre un cutremur produs in cursul diminetii, cu o magnitudine de 2.9 pe Richter. Trebuie precizat, insa, ca, la cateva ore distanta, adica la 17 si 29 de minute, un alt seims, de aceasta data avamd 2.7 grade pe scara Richter, se producea in tara, de aceasta data avand epicentrul in judetul Satu Mare.

De altfel, de la inceputul acestui an, in Romania au avut loc peste 20 de miscari telurice situate, la nivel de magniturine, intre 2 si 4 grade.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!