AcasăNewsS-a castigat marele premiu la LOTO - JOKER. Cat noroc a avut...

S-a castigat marele premiu la LOTO – JOKER. Cat noroc a avut jucatorul!

La aproape un an si jumatate de cand un alt norocos reusea sa-si treaca in cont premiul de putin peste 8 milioane de lei, pus la vremea aceea la bataie la categoria I a jocului Joker, un roman a cumparat – dintr-o agentie Loto bucuresteana- un bilet continand varianta declarata castigatoare la tragerea de duminica seara, dar nu numai atat!

Avand pe el numerele 31, 39, 27, 37, 32/11, cele extrase pe 13 noiembrie, in cadrul procedurilor obisnuire la final de saptamana, norocosul sau norocoasa are toate sansele- in cazul in care se prezinta, in termen de 90 de zile de la data tragerii- sa-si revendice premiul pus in joc, de peste 15, 1 milioane de lei, respectiv de peste 3, 36 milioane de euro. Conform oficialilor de la Loteria Romana, biletul norocos a fost cumparat din Capitala, de la o agentie aflata in sectorul 4. Si, „pe langa premiul de categoria I, posesorul biletului norocos a obtinut si doua castiguri de categoria a II-a in valoare de 64.122,90 lei fiecare, suma totala castigata de posesorul biletului norocos fiind in valoare de 15.328.122,48 lei (peste 3,39 milioane euro)”.

Din cate mai anunta reprezentantilor companiei, este vorba despre al doilea premiu, la nivel de valoare, de cand exista jocul Joker, precedentul fiind de peste 16, 8 milioane de lei, castigat in urma cu doi ani, la extragerea din 16 octombrie.

author avatar
Cristina Stefan
2.130 afisari

1 COMENTARIU

  1. Daca nu ai castigat la loto, obtine si tu acum succesul! Cel mai bun regizor ne asteapta! Bani online, cu un subiect de Hollywood! Urmezi o cariera de viitor! Proiect B: numai daca vrei bani! Castigi bani cu un subiect unic de film! Cel mai bun film, cu cei mai buni actori! Lucru acasa! Vrei sa castigi bani acasa? Cu toate fortele spre Hollywood! Solicita acum detalii la adresa de email: petrealinabeatris3@gmail.com

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger