AcasăNewsS-a anuntat ca a fost gasita arma furata de la jadarmerita

S-a anuntat ca a fost gasita arma furata de la jadarmerita

La mai bine de o saptamana de la producerea violentelor din Piata Victoriei, in urma careia o tanara jandarm a fost agresata si i-a fost sustrasa arma, oamenii legii au transmis public faptul ca s-a recuperat pistolul cautat inca din 10 august.

Informatia a fost confirmata, luni seara, atat de Politia Capitalei, cat si de Parchetul General. Arma ar fi fost gasita pe raza judetului limitrof, Ilfov. „In urma actelor de urmarire penala continue desfasurate de catre procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, impreuna cu Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti, a fost recuperat pe raza judetului Ilfov, in urma cu putin timp, pistolul sustras in timpul evenimentelor violente ce au avut loc in ziua de 10.08.2018, cu ocazia manifestatiei din Piata Victoriei, Bucuresti”, s-a transmis dinspre Ministerul Public.

Amintim ca un barbat suspectat ca ar fi furat arma femeii jandarm bature in Piata Victoriei a ajuns in arest preventiv, acuzat fiind de nerespectarea regimului armelor si munitiilor si tulburarea ordinii publice.

146 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger