AcasăNewsS-a aflat ca procurorii au cerut documente de la PSD Prahova

S-a aflat ca procurorii au cerut documente de la PSD Prahova

Trei întrebări-cheie pentru Iohannis și USR: ”Acum, doar tăcerea îi unește!” (sursa foto: Facebook)

Chiar in dupa-amiaza zilei in care se asteapta un anunt de la ministrul Justitiei, cu privire la raportul privind activitatea manageriala de la DNA, s-a aflat ca procurorii ar fi cerut o serie de inscrisuri de la organizatia prahoveana a PSD-ului.

Concret, secretarul executiv al PSD Prahova a detaliat, intr-o interventie telefonica la un post TV de stiri, ca procurorii de la DNA Bucuresti au trimis, recent, o adresa catre aceasta filiala a Partidului Social Democrat, solicitare ce prevede ca documentele in cauza sa fie prezentate – in original- pana pe 26 februarie. „Ni se solicita mai multe documente – un numar de 19 chitante, toate din 2014, deci avand legatura cu campania de europarlamentare”, din care a anuntat Laura Moagher, la Antena 3. Aceeasi sursa mentioneaza ca au mai fost solicitate documente cu privire la aceeasi campanie, de aceasta data in urma cu trei ani, insa dinspre DNA Ploiesti.

sursa foto: facebook.com/psdbiroupresa

143 afisari

1 COMENTARIU

  1. Ce facatura pe fata si fara jena din partea asa zisilor magistrati=mafioti.Fiind liberal din convingere,dar nu liberal basist,sper ca procurorii sa fie trecuti in starea si locul in care se gasesc in toate tarile cu adevarat democratice.Aceasta dorinta nu se va savarsi niciodata pentru ca romanica=colonie are multi stapani care trag si cu dintii de mercenarii angajati pentru a aspira metodic tot caimacul valorilor publice din colonie,dupa care au tupeul sa afirme ca adevarata hotie/coruptie este numai in interior si nu este dirijata de ei.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger