AcasăNewsRusii si maimutele il vor pe Trump

Rusii si maimutele il vor pe Trump

Rivala Hillary Clinton, sifonata de afacerea e-mailurilor si de marea dragoste pentru munti de banet, se afla in dizgratia Kremlinului si supusilor lui Putin.

In timp ce oamenii au inca dileme, primatele sunt de partea magnatului

Pentru Rusia, prezidentialele din SUA se rezuma la o alegere binara: Trump, ”candidatul pacii” sau Hillary, ”candidatul razboiului”. Doamna Clinton este ”binecunoscuta”, potrivit Rossiiskaia Gazeta (ziar proguvernamental), ”pentru instinctele sale de uliu, credinta in rolul dominant al SUA in lume si sustinerea ultimelor interventii americane peste hotare”. Deci rusii il prefera, de departe, pe candidatul republican. Institutul nord-american WIN/Gallup, care a sondat in aceasta vara esantioane reprezentative ale populatiei din 45 de tari, a constatat ca Rusia este singura tara unde Donald Trump se afla in topul preferintelor (33% fata de 10% cu cat este creditata Hillary). O alegere confirmata si de alt sondaj publicat luna trecuta de institutul rus Vstiom, potrivit caruia 35% din persoanele interogate au estimat ca alegerea lui Trump la Casa Alba ar corespunde ”intereselor Rusiei”, in timp ce 6% au declarat ca o prefera pe Hilary. ”In contextul unor puternice confruntari intre Rusia si SUA, raspunsurile oamenilor sunt destul de previzibile”, a comentat Valeri Fiodorov, directorul Vstiom. ”Il doresc pe cel care si-a exprimat deschis simpatia pentru Putin, in timp ce Hillary este considerata ca urmeaza drumul conflictual pe care a mers Obama. Insa neincrederea vizavi de SUA este atat de mare incat majoritatea oamenilor nu vad o ameliorare a relatiilor bilaterale, indiferent de rezultatele alegerilor”, a adaugat el. Potrivit unei unei medii a sondajelor facuta de Institutul american Real Clear Politics, Hillary Clinton  are un avans de 1,4% in fata candidatului republican.

Clarvazatoarea Geda l-a ales pe republican

Celebra pentru ca a prevazut victoria Portugaliei la Euro 2016, Geda, maimuta chineza ce prevede viitorul, a indicat sigur victoria lui Donald Trump, in parcul de distractii din provincia Hunan, unde animalul isi exercita talentele clarvazatoare. Adusa alaturi de doua afise ale lui Trump si Hillary, in marime naturala, dupa o ”analiza atenta”, Geda s-a indreptat catre Donald Trump si a imbratisat afectuos fotografia magnatului.

Portofelul numit Fundatia Clinton

Hillary Clinton nu a informat secretariatul de Stat, asa cum s-a angajat sa o faca, cand fundatia ce-i poarta numele a primit din partea Qatarului o donatie de un milion de dolari, in vremea cand era sefa diplomatiei americane. Qatarul s-a angajat sa verse aceasta suma in 2011, cu ocazia implinirii a 65 de ani de catre Bill Clinton, informatie dezvaluita de WikiLeaks. Cand a fost numita secretar de Stat, Hillary a semnat un document prin care se angaja sa informeze comitetul de Etica al secretariatului de Stat cu privire la aceste donatii. Potrivit listei de donatori ai Fundatiei Clinton, Qatar a donat sume ce variaza intre 1 si 5 milioane de dolari clanului Clinton. Anul trecut, presa inernationala acuza Qatarul ca finanteaza organizatia terorista Statul Islamic.

Donald, evacuat de pe scena

O alarma falsa a intrerupt un discurs al lui Trump, in Nevada, agentii Secret Service alegand sa-l evacueze de urgenta pe candidatul republican timp de cateva minute. Potrivit reprezentantului statului-major al magnatului, Secret Service primise informatii potrivit carora un barbat inarmat se afla in sala. Incidentul a avut loc in orasul Reno, televiziunile aratand cum agentii de securitate imobilizeaza un barbat, identificat ulterior drept Austyn Crites, insa acesta a fost eliberat in scurt timp. ” Nici o arma nu a fost gasita”, a informat Secret Service.

Melania Trump a lucrat ilegal in SUA

In timp ce Trump tuna si fulgera impotriva imigrantilor a aparut informatia ca sotia sa, Melania, imigranta slovena ajunsa pe teritoriul SUA in 1996, a castigat 20.000 de dolari ca manechin, in conditiile in care nu avea dreptul sa munceasca. Melania primise , in 16 august 1996, o viza de turist (B-1/B-2) care nu-i dadea insa dreptul sa munceasca. Abia in 18 octombrie a obtinut viza de munca (H-1B). Cele doua luni de munca fara permis constituie o violare a drepturilor cu privire la imigratie in SUA.

author avatar
Tudor Borcea
319 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger