Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Rusii iar au insomnii cu Deveselu

Rusii iar au insomnii cu Deveselu

Autor:

Situatia de la frontiera vestica a Rusiei tinde sa se detrerioreze din cauza intensificarii activitatilor NATO in tarile est europene. Vom intensifica si noi activitatile militare in aceasta zona, a anuntat ieri ministrul rus al Apararii, Serghei Soigu, referindu-se si la scutul antiracheta din Romania.

 

deveselu 1 Rusii iar au insomnii cu Deveselu

Kremlinul scoate mereu pe tapet bau-baul cu Alianta Nord Atlantica

NATO, a declarat Soigu, aflat in vizita in Kaliningrad, isi suplimenteza prezenta in tarile baltice, denuntand ”extinderea infrastructurilor portuare, aeroportuare si construirea unor noi baze militare”. Ministrul rus, citat de Tass, a mai notat ca Alianta Nord Atlantica isi completeaza crearea a patru batalioane multinationale, langa granitele Rusiei, in tarile baltice si in Polonia, unde sunt 5000 de trupe cu echipament militar complet. Evident, Serghei Soigu a acuzat iarasi sistemele antiracheta americane: “Pana in 2018, in afara de baza antiracheta din Romania, exista planuri pentru construirea unei instalatii similare in Polonia”. ”Masurile luate de colegii nostri occidentali conduc la distrugerea sistemului de securitate mondial, la cresterea neincrederii bilaterale si ne obliga la actiuni de reactie, in special  in regiunile vestice ale Rusiei”, a adaugat Soigu. Ministrul a informat ca militarii rusi desfasurati in flancul vestic al Rusiei ”sunt gata de lupta”. ”Peste 30 de batalioane si grupuri tactice militare, cu tot materialul necesar, sunt pregatite sa intre imediat in actiune”. La summit-ul de la varsovia, in iulie 2016, NATO a decis intarirea fortelor multinationale in tarile Baltice si in Polonia

Serghei Soigu, flancat de avioanele NATO

In drum spre Kaliningrad, avionul in care se afla ministrul rus al Apararii a fost flancat, ieri,  de un aparat F-16 al NATO, deasupra Marii Baltice.

avion Rusii iar au insomnii cu Deveselu

Un avion Su-27 rusesc incearca sa goneasca un F-16 al Aliantei de langa avionul lui Soigu

”Aparatul a incercat sa se apropie de avionul ministrului Soigu, deasupra apelor internationale, insa a fost indepartat de un avion Su-27, care escorta aparatul lui Soigu”, noteaza RT.soigu Rusii iar au insomnii cu Deveselu Potrivit unui corespondent Ria Novosti aflat la bordul avionului unde se afla Soigu, mai multe avioane NATO au incercat sa urmareasca avionul rusesc si, pentru a evita ca unul din ele sa se apropie prea mult, un Su-27 si-a schimbat pozitia in zbor, obligand avionul F-16 al NATO sa se indeparteze.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 25-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!