AcasăNewsRusia dezvolta arme cu radiatie electromagnetica

Rusia dezvolta arme cu radiatie electromagnetica

Vladimir Putin

Asa-zisele arme psihotronice sunt in uz de multa vreme, dar erau atat de legendate, incat aproape ca erau socotite scorneli.

Vladimir Putin

Acum, Vladimir Putin, a admis ca Rusia experimenteaza arme psihotronice in vederea producerii in masa.

Inamicii devin zombi

Si Medvedev s-a jucat putin cu noile arme

Aceste arme ataca sistemul nervos central al inamicilor, transformandu-i in zombi. Printre inamici se pot numara si opozantii regimului, ca doar au mai existat zvonuri ca unii, foarte virulenti, ar fi primit niste unde electromagnetice, linistiindu-i pentru multe luni, cam cat au fost necesare ca sa se recupereze. „Aceste arme sunt comparabile ca efect cu armele nucleare, dar mult mai acceptabile din punct de vedere militar si politic”, a afirmat Putin. Planul ca astfel de superarme sa fie introduse in dotarea armatei si politiei apartine ministrului rus al Apararii, Anatoli Serdiukov. „Dezvoltarea acestor arme se bazeaza pe noi tipuri de energie, psihotronie, genetica, geofizica si face parte dintr-un program de cercetare ce se desfasoara intre 2011-2020 intr-un departament nou infiintat, Agentia pentru Cercetare Avansata in domeniul Apararii”.

Un Matrix mult mai puternic

Anatoli Tiganok, seful Centrului de Strategii Militare din Moscova, e de parere ca administrarea mai multor valuri de microunde poate cauza disfunctia organelor interne, comportament haotic si poate conduce chiar la sinucidere. „Cand sunt folosite pentru a dispersa multimea, temperatura corpurilor creste ca si cand respectivii ar fi pusi pe o tigaie incinsa!” Cam asta o fi simtit si fostul ofiter GRU, Serghei Serik, 43 de ani, care, in urma cu doi ani, aflat in Scotia, sustinuse ca serviciul de informatii britanic MI6 a folosit arme psihotronice pe el.  „Efectul e mult mai puternic decat in filmele cu Matrix”, zicea Serik inainte de a muri, aruncandu-se de pe un bloc turn din Glasgow, impreuna cu sotia si copilul. Sinucidere colectiva indusa, spun specialistii.

author avatar
Adina Mutar
1.056 afisari

1 COMENTARIU

  1. De ce fac astfel de arme, nu se gandesc ca vor putea fi folosite si impotriva lor?!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger