AcasăNewsRus strica prietenia de la Cluj: ”Boc este o rusine nationala”

Rus strica prietenia de la Cluj: ”Boc este o rusine nationala”

Ioan Rus l-a atacat dur pe fostul premier Emil Boc

Dupa ce ani la rand a fost banuit ca este „pe felie” cu pedelistii clujeni, social-democratul Ioan Rus s-a napustit, ieri, la gatul acestora.

Ioan Rus l-a atacat dur pe fostul premier Emil Boc

Emil Boc este o ”rusine nationala” iar Alin Tise, presedintele CJ Cluj,” ii prostanac de la mama lui, ii facut asa, invers”. Asa i-a etichetat Rus pe cei doi fruntasi PDL, in cadrul unei dezbateri privind mediul economic.

Pentru a explica mai bine cat de ”tampit” este managementul din Cluj, pesedistul a spus asistentei un banc din vremea comunista: “La congresul al XIV-lea, Partidul a decis ca pana in ’89 sa fie depasite toate planurile de productie, iar apoi sa-i depaseasca si pe americani. La sedinta de partid, Ion a intrebat: da’ oare-i bine sa-i depasim pe americani?  La care instructoru’ de partid zice:  de ce sa nu fie bine, bade Ioane? Si badea zice: apai daca trecem in fata lor, o sa vada ca ni-s rupti pantalonii in cur”.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
519 afisari

4 COMENTARII

    • Da , Boc a fost un bun premier si ce a facut el pentru tara nu va face unul ca Rus niciodata.Ma intristeaza sa vad ca unul ca Rus este atat de obtuz si mai foloseste sii un limbaj care de fapt il descalifica pe el si nu pe Boc care din dragoste pentru tara a indurat foarte multe ,dar a tinut-o pe linia de plutire.Poate, acum dupa,ar fi fost mai bine sa reduca drastic numarul de functionari publici si nu salariile tuturor bugetarilor.Prin anii 1970,Ioan Grigorescu scria in MIRACOLUL JAPONEZ ca ei aveau ,PRIN LEGE,un numar de 200.000 de functionari publici(platiti de la buget)la o populatie de doua ori mai mare decat noi.
      La parlament ,cred ca avem mai multi parlamentari decat SUA ,care are de 22 ori mai multa populatie.De ,noi ne permitem ,ei NU!

    • Esti bolinda,fato?Am dorit sa traiesc doar o zi fara Boc premier,si Dumnezeu mi-a indeplinit ruga.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger