AcasăNewsRus, Dancu si Paszkany intra in randul mogulilor

Rus, Dancu si Paszkany intra in randul mogulilor

Pesedistii Ioan Rus si Vasile Dancu, impreuna cu omul de afaceri Arpad Paszkany, au pus mana de la mana si si-au format propriul lor trust de presa.

Ioan Rus, Vasile Dancu si Arpad Paszkany sustin ca au vrut sa dea o mana de ajutor presei locale

Cei trei au cumparat un grup de presa care include televiziunea regionala Transilvania Channel, televiziunea judeteana NCN, saptamanalul Mesagerul de Cluj, cotidianul Servus Cluj si portalul regional citynews.ro.

Shoppingul de produse media  a fost confirmat chiar de social-democratul Vasile Dancu: “Am achizitionat aceste institutii media de la fostii actionari impreuna cu un grup de parteneri din Romania si din strainatate. Ii amintesc aici pe bunul meu prieten Ioan Rus si pe Arpad Paszkany, cel pe care il cunoaste toata lumea ca fiind <<patronul ungur>> al CFR”.

Chiar daca toata lumea a legat inopinantul interes al celor trei pentru mass-media de apropierea campanie electorala, Dancu a precizat ca demersul este unul de-a dreptul nobil: “Are rolul de a revitaliza, din punct de vedere financiar, presa locala si regionala, aflata intr-o situatie dificila”.


 

 

author avatar
Andreea Romaniuc-Archip
356 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger