AcasăNewsRudel Obreja ramane in arest preventiv

Rudel Obreja ramane in arest preventiv

Incarcerat pentru 29 de zile, sub acuzatia de trafic de influenta, Rudel Obreja, fostul presedinte al Federatiei Romane de Box, a solicitat ca mandatul de arestare sa fie revocat.

Judecatorii au respins solicitarea lui Obreja, astfel ca acesta va ramane dupa gratii cel putin pana la sfarsitul celor 29 de zile.

Obreja este acuzat ca i-a cerut un milion de euro afaceristului Sorin Ovidiu Vintu pentru a-i obtine acestuia o hotarare favorabila intr-un dosar pe care Vintu il avea la Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Obreja se apara sustinand ca totul este o inscenare pusa la cale de DNA cu ajutorul lui Vintu. Fostul presedinte al Federatiei Romane de Box spune ca nu a incasat vreun ban de la afacerist si i-a solicitat acestuia milionul de euro in schimbul unor drepturi litigioase avute de niste evrei bogati.

Obreja este de parere ca DNA a organizat inscenarea pentru a-l retine, dupa ce nu a reusit sa-l condamne in cazul „Gala Bute”, iar Vintu a pus umarul la inscenare pentru a obtine o reducere a pedepsei sale, afaceristul fiind condamnat la doi ani de inchisoare intr-un alt dosar.

author avatar
Cristi Ionita
145 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger