AcasăNewsRudel Obreja, anunt incredibil direct din inchisoare: "Totul e o magarie. O...

Rudel Obreja, anunt incredibil direct din inchisoare: „Totul e o magarie. O inscenare a DNA! SOV m-a amenintat”

Incarcerat pentru 29 de zile, sub acuzatia de trafic de influenta, Rudel Obreja, fostul presedinte al Federatiei Romane de Box, face declaratii incredibile direct din arestul preventiv.

Obreja a fost acuzat ca i-ar fi solicitat un milion de euro afaceristului Sorin Ovidiu Vintu pentru a-i asigura acestuia o decizie favorabila intr-un dosar care a ajuns la instanta superma.

Fostul presedinte al Federatiei Romane de Box se apara si sustine, conform libertatea.ro, ca „totul este o magarie a DNA, o inscenare realizata prin intermediul lui Sorin Ovidiu Vintu”.

Obreja sustine ca Vintu s-a pus la dispozitia procurorilor DNA pentru a-si obtine reducerea pedepsei intr-un alt dosar. De asemenea, Obreja spune ca de fapt milionul de euro il ceruse in schimbul drepturilor litigioase detinute de niste evrei bogati.

„Aveam nevoie de cash si urma sa-i vand, pentru 1.000.000 de euro, drepturile litigioase ale unor evrei bogati. N-am primit de la el nici un euro, desi Vintu incerca cu obstinatie sa-mi dea banii, ceea ce mi s-a parut suspect. Ulterior am aflat ca eu eram urmarit, aveam telefoanele ascultate si microfoane inclusiv in casa mea! Probabil ca DNA a vrut sa ma prinda cu ceva, dupa ce, in cazul Galei Bute, nu a gasit nimic acuzator” este anuntul socant facut de Obreja.

Fostul presedinte al Federatiei Romane de Box afirma chiar ca SOV a insistat atat de mult sa ia banii incat a ajuns sa-l ameninte cu moartea: „Mai ca-mi punea milionul in brate. La un moment dat m-a amenintat. Mi-a zis ca daca nu iau banii, moldovenii lui s-ar putea sa-mi ia gatul”.

author avatar
Cristi Ionita
381 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger