AcasăNewsRTV continua circul mediatic in cazul Sergiu Nicolaescu!

RTV continua circul mediatic in cazul Sergiu Nicolaescu!

Imaginea regizorului Sergiu Nicolaescu a fost calcata in picioare de „jurnalistii” de la Romania TV

„National” a avut, din nou, dreptate! Circul mediatic declansat de Romania TV pentru a castiga audienta de pe urma mortiii lui Sergiu Nicolaescu s-a bazat pe un document fals! Lipsa de profesionalism a pseudojurnalistilor care au dansat pe cosciugul maestrului a iesit ieri la iveala, cand s-a dovedit faptul ca presupusul mostenitor care a cerut oprirea incinerarii a folosit date fictive, inclusiv CNP-ul unui fost jurnalist.

Imaginea regizorului Sergiu Nicolaescu a fost calcata in picioare de „jurnalistii” de la Romania TV

Romania TV, televiziunea care a terfelit intr-un mod incredibil imaginea lui Sergiu Nicolaescu imediat dupa ce acesta a murit, a continuat si ieri sa faca audienta folosindu-se de documentul fals prezentat vineri seara.

„Specialistii” de la RTV au anuntat ieri ca fiul nelegitim a depus doua cereri la Judecatoria Sectorului 1

Otevizarea postului detinut de Sebastian Ghita a inceput odata cu prezenta lui Dan Diaconescu pe platourile RTV, care  a fost invitat in repetate randuri.

De atunci, pentru RTV calea catre rating a devenit simpla. Sinistra, dar simpla: se ia una bucata tragedie, se adauga doi-trei invitati precum mascaricii Gigi Becali si Vadim Tudor, se presara cu documente false si se da liber la telefoane in direct. Pentru ca reteta sa fie perfecta, nu lipsesc etichetele pompoase de genul „Nu ratati!”, „Imediat, exclusiv!”, „Incendiar, peste cateva momente!”, menite sa tina auditoriul cu gura cascata. Ca in vremurile „bune”, cand orice nebun putea suna la OTV sa spuna ca a vazut-o pe Elodia prin piata. Ratingul este garantat, chiar daca nimic nu este adevarat, iar asa-zisii jurnalisti nu catadicsesc sa verifice informatiile. De asemenea, lacrimile rudelor indoliate nu conteaza, atata timp cat postul TV face audienta. Avocatele Paula Iacob si Mariana Stefan, Andrei Tinu, grefiera Andreea Birlea, jurnalistii Mircea N. Stoian si Cristina Herea, medicul Nicolae Bacalbasa si criticul de film Manuela Cernea sunt doar cativa dintre specialistii in mostenitori secreti si incinerari care si-au dat cu parerea la RTV, cu privire la tragedia familei Nicolaescu. Cum se simt ei acum, cand s-a demonstrat ca au fost partasi la o mascarada macabra, menita sa aduca audienta postului lui Sebastian Ghita? Unii poate ca se simt impliniti…

Cerere dubioasa

Documentul prezentat de RTV, in care un presupus mostenitor solicita oprirea incinerarii si efectuarea unui test ADN nu a fost inregistrat la Judecatoria Sectorului 1 vineri, asa cum sustineau ziaristii, ci abia ieri dimineata. Presedintele instantei, judecator Emilia Madularescu, a declarat reporterilor „National” ca cererea a fost trimisa pe e-mail vineri seara, dupa orele de program cu publicul. „Suntem obligati sa inregistram toate solicitarile, chiar si pe cele primite pe e-mail. Cererea respectiva a fost inregistrata astazi (ieri – n.r.). Dar, presupunand ca ar fi venit personal, in timpul programului, si ar fi depus o cerere pentru oprirea incinerarii, tot nu s-ar fi putut face acest lucru. Asta deoarece procesele civile sunt repartizate de calculator, iar termenul ar fi fost tot luna viitoare. Nu exista un judecator de serviciu pentru procesele civile, sa dea ordonante pe loc. (…) Acest proces se va stinge, oricum, la primul termen, pentru ca nu mai are obiect. De asemenea, incinerarea trupului neinsufletit nu afecteaza procesul de stabilire a paternitatii, deoarece exista mijloace tehnice de comparare a ADN-ului si in absenta cadavrului”, a declarat presedintele Judecatoriei Sectorului 1 pentru „National”. Altfel spus, emisiunile de la Romania TV au fost doar de dragul ratingului, pentru ca nimic nu putea opri incinerarea! Procesiunea putea fi stopata doar in cazul unei anchete penale, nicidecum printr-o cerere asa-zis depusa la o instanta civila de „fiul” care se acunde in spatele unei adrese de e-mail. Mai mult, in cererea dubioasa inregistrata ieri la judecatorie si prezentata vineri la RTV apar date false. Mai exact, CNP-ul reclamantului ii apartine unui fost jurnalist sportiv, care a spus ieri ca cineva i-a folosit datele in mod abuziv. Jurnalistul a lucrat la Realitatea TV inainte ca echipa sa se rupa in doua si sa se deschida Romania TV.

Sora regizorului, terorizata de RTV

Pseudojurnalistii de la Casa Presei au continuat sa-si dea cu parerea in legatura cu asa-zisii copii nelegitimi ai lui Sergiu Nicolaescu, rasucind si mai tare cutitul in rana. Asa ca, la un moment dat, nu mai era doar unul, ci mai multi. Iolanda Nicolaescu a marturisit ieri ca se simte amenintata si agasata de jurnalistii de la RTV: „Nu stiu a cui este televiziunea asta, Romania TV, dar masinile lor stateau sa pandesca si sa vada cine intra in casa, cine iese… Nu stiu, dar ce?! E ca pe vremea lui Ceausescu ce se intampla…”

Pana si CNA s-a autosesizat in fata neprofesionalismului jurnalistilor RTV

Ieri, dupa intregul scandal declansat de RTV, Consiliul National al Audiovizualului a emis un comunicat, in care precizeaza: „CNA isi exprima public dezaprobarea fata de modul in care a fost reflectat la posturile de televiziune decesul regizorului si senatorului Sergiu Nicolaescu. CNA s-a autosesizat si, in urma monitorizarilor efectuate, va prezenta punctul de vedere dupa analiza acestui subiect, in prima sedinta a consiliului”.

author avatar
Dan Bratu
1.008 afisari

2 COMENTARII

  1. Nu inteleg de ce cei solicitati sa ofere date stiute sau nestiute,invitati in studio nu refuza dialogul cu aceasta televiziune.Cat despre C.N.A,daca ar fi fost deranjat un anumit personaj,sanctiunile sunt convins ca deja erau luate.Este revoltator cum intelege acest post sa faca rating.RUSINE SA VA FIE,OAMENI FARA DUMNEZEU !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger