AcasăNewsRoyal baby, prima poza

Royal baby, prima poza

Printul Harry si sotia sa, Meghan, au fost fotografiati impreuna cu bebelusul in sala de banchete St George din Castelul Windsor, la doua zile dupa nasterea celui mai nou membru al familiei regale britanice.
„Este magic, este de-a dreptul uimitor. Am cei mai buni doi baieti din lume, asa ca sunt foarte fericita”, le-a declarat Meghan reporterilor, in timp ce Harry tinea in brate bebelusul. Meghan a marturisit reporterilor ca baietelul, care ocupa locul al saptelea in ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii si al carui nume nu a fost inca dezvaluit, este calm, „are cel mai dulce temperament” si doarme bine.

„Este grozav. Sa fii parinte este extraordinar. Au trecut doar doua zile si jumatate, trei zile, dar suntem asa de incantati sa avem un mic bebelus, sa putem petrece timp pretios cu el in timp ce incet, incet incepe sa creasca”, a spus  Harry. Cuplul a declarat ca intentioneaza sa mearga in vizita la Regina Elisabeta a II-a (93 de ani) la castel pentru a-si putea cunoaste cel de-al optulea stranepot. Mama lui Meghan, Doria Ragland, sta impreuna cu cei doi si bebelusul la resedinta cuplului Frogmore Cottage, aflata pe domeniul Castelului Windsor.

author avatar
Andrei Coman
121 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger