Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Rovana Plumb, in plen: nu am gresit cu nimic

Rovana Plumb, in plen: nu am gresit cu nimic

Autor:

Ministrul demisionar de la Fonduri Europene s-a adresat, in urma cu doar cateva minute, colegilor deputati prezenti in plen, si care urmeaza sa voteze pe marginea cererii pe care DNA-ul a adresat-o Camerei, in cazul “Insula Belina”, in care vor aviz pentru a o putea urmari penal pe Rovana Plumb, suspiciunea fiind de complicitate la abuz in serviciu.

 

13174845034343 rovana plumb 300x195 Rovana Plumb, in plen: nu am gresit cu nimic“Niciodata nu a planat asupra mea o suspiciune ca as fi incalcat legile(…) va spun astazi (…) ca nu am gresit cu nimic”, a sustinut Plumb, de la tribuna salii de plen. “Nu pot fi complice la o fapta care nu e infractiune”, a afirmat, totodata, fostul reprezentant al Guvernului, invocand ca argument faptul ca respectivele doua Hotarari de Guvern ar fi avut toate avizele legale.

Drept urmare, Plumb le-a cerut colegilor deputati sa voteze “asa cum va dicteaza constiinta”. “Votul pe care-l veti da astazi nu este pentru Rovana Plumb, este un vot pentru a pune capat domniei abuzurilor. Va multumesc mult pentru incredere si va respect”, si-a incheiat social-democrata adresarea catre ai sai colegi parlamentari.




Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!