AcasăNewsRovana Plumb, atac la adresa senatorilor din opozitie: Nu sunt interesati de...

Rovana Plumb, atac la adresa senatorilor din opozitie: Nu sunt interesati de binele populatiei

Ministrul Muncii, Rovana Plumb, i-a atacat pe senatorii din opozitie pentru ca saptamana trecuta au parasit sala de plen exact inante sa se voteze legea Amnistiei Fiscale.

Amnistia mamelor si pensionarilor intra din nou in dezbaterea senatorilor, dupa ce, saptamana trecuta, liberalii, democrat-liberalii si cei din PMP au iesit din sala inainte de votarea legii, nemultumiti ca nu au putut sa ia cuvantul la microfon, atat cat ar fi vrut, pe o alta lege.

Intr-o interventie telefonica la Antena 3, Rovana Plumb spune ca gesul facut de PNL, PDL si PMP demonstreaza ca membrii acestor partide nu sunt interesati de binele populatiei.

„Gestul facut de senatorii PNL, PDL si PMP a condus la nerealizarea cvorumului necesar. In primul rand, Iohannis a dat un semnal total negativ, dat fiind faptul ca nu va proceda in continuare decat tot pe ceea ce s-a facut in timpul regimului Basescu-Boc”, a spus ministrul Muncii.

„Noi vom sustine aceasta lege In Parlament, eu voi fi prezenta. Vrem sa ajutam oamenii si vrem sa continuam cu masurile reparatorii”, a mai precizat Rovana Plumb.

author avatar
Alina Costache
457 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger