AcasăNewsRovana Plumb a câștigat prima dezbatere pentru europarlamentare

Rovana Plumb a câștigat prima dezbatere pentru europarlamentare

Rovana Plumb, cea care deschide lista PSD pentru alegerile parlamentare, a dovedit că știe de ce se duce în Parlamentul European.

Invitată la o dezbatere electorală la DC News, Rovana Plumb și-a depășit cu brio contracandidații. Rând pe rând, Victor Ponta și Dacian Cioloș au fost lăsați fără replică în privința proiectelor pe care ei le vor duce în Parlamentul European. În timp ce Rovana Plumb vorbea despre cum ar trebui ca instituțiile europene să trateze toate statele în mod egal și cum PSD are deja pregătite proiecte pentru ca românilor să li se respecte drepturile, Ponta sau Cioloș îi dădeau înainte cu gargara de campanie. Am aflat, din nou, că Ponta a fost un premier sclipitor, că guvernul lui Cioloș nu a fost corupt, dar nu am aflat nimic despre viitor. Cei doi foști premieri par să trăiască din amintiri și mai puțin cu gândul la viitor. Totuși, Victor Ponta și Dacian Cioloș ar trebui aplaudați, ei măcar au avut curajul să vină în emisiune. Rareș Bogdan, primul candidat al PNL, a fugit de confruntare. Realist vorbind, ce putea să spună despre politicile europene acest fashion icon al mass mediei românești? Candidatul PSD a vorbit, din nou, despre tema dublului standard, una dintre cele mai stringente probleme cu care se confruntă România la nivelul UE. În replică, Dacian Cioloș a spus, cu jumătate de gură că se va înscrie în formațiunea lui Emanuel Macron, promotorul ideii unei Europe cu două viteze, proiect ce ar dezavantaja enorm România. Acest tip de confruntare arată clar cât de pregătite sunt partidele pentru lupta ce se va da în Europa. Dincolo de sloganurile de campanie, era normal ca partidele românești să trimită oameni cu experiență la Bruxelles, nu doar nume cu notorietate crescută.

 

 

518 afisari

3 COMENTARII

  1. Asa, Corina Crețu nu merita nimeni la UE. Dar pt aia nu votez partidul lui Ponta. Ponta e un degenerat politic la fel ca toti.

  2. Bine oarecum, sau sper eu ca scapam de Macovei unealta lui Soros si Branzovenescu ala ce l-a facut muci nenea Gigi la airport. Sau altii Grafini, Veronica, Eba, taso.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger