Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Rosia Montana, posibil subiect de conflict intre Macovei si Basescu

Rosia Montana, posibil subiect de conflict intre Macovei si Basescu

Autor:

Europarlamentarul PDL Monica Macovei se declara pentru suspendarea proiectului Rosia  Montana. Monica Macovei sustine ca este necesara o ampla dezbatere pe marginea proiectului expoatarii miniere de la Rosia Montana si ca pana la finalizarea dezbaterii proiectul trebuie suspendat.

 

macovei Rosia Montana, posibil subiect de conflict intre Macovei si Basescu”Devine tot mai imperios necesara o dezbatere publica serioasa despre proiectul Rosia Montana”, sustine Monica Macovei intr-o postare facuta pe blogul personal.

”Consider ca orice procedura in care este angajata Rosia Montana Gold Corporation trebuie sa se opreasca pana la finalizarea acestor dezbateri”, mai spune Macovei.

Reamintim ca recent, presedintele Traian Basescu a declarat ca este un sustinator al proiectului Rosia Montana. ”Cred ca proiectul Rosia Montana trebuie facut. Romania are nevoie de el, cu conditia sa fie renegociate conditiile de partajare a beneficiilor din operarea zacamintelor de aur si argint”, a declarat seful statului joia trecuta, la Sulina. ”Un asemenea proiect nu poate fi inceput fara un aviz al Comisiei Europene. Problema e ca Guvernul sa aiba curajul sa spuna romanilor in primul rand ca acest proiect trebuie inceput si dus la bun sfarsit”, a mai declarat atunci seful statului.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!