AcasăNewsRosca Stanescu da in gat conducerea PNL

Rosca Stanescu da in gat conducerea PNL

Neobisnuit cu subtilitatile vietii de partid, Sorin Rosca Stanescu ii pune pe liberali intr-o postura jenanta

Senatorul PNL Sorin Rosca Stanescu isi mentine afirmatiile legate de refuzarea depunerii unui amendament, contrazicandu-l astfel pe insusi Crin Antonescu.

Neobisnuit cu subtilitatile vietii de partid, Sorin Rosca Stanescu ii pune pe liberali intr-o postura jenanta

Evenimentul a avut loc dupa ce, ieri, liderul PNL a sustinut ca nu exista nicio interdictie de acest fel impusa parlamentarilor USL: ”Nimeni nu poate interzice unui parlamentar al Romaniei, in afara de lege, nu poate sa interzica ceva. Stanescu nu accepta insa sa fie facut mincinos si afirma in continuare ca a fost impiedicat sa depuna un amendament la buget, precizand si ca va insista pana cand Comisia de cultura va accepta amendamentul. ”Cred ca avem o mare responsabilitate si o mare autoritate data de cetateni, in sensul de a nu sta la remorca Guvernului si de a fi foarte activi cand e vorba de promovarea unor acte normative. (…)

Dan Radu Rusanu ia partea conducerii PNL

Situatia e putin mai parsiva, pentru ca oficial nu se spune ca nu avem dreptul, vad ca sunt contrazis la modul oficial, dar nu cred ca este deloc bine si nu cred ca asa trebuie sa incepem patru ani de Parlament”, i-a retezat-o Stanescu lui Antonescu. ”Noi am spus ca nu ni se pare corect ca fiind un parlamentar care ti-ai votat Guvernul si ai votat politica guvernamentala, dupa aia sa vii cu amendamente la propriul Guvern”, a incercat Dan Radu Rusanu sa aplaneze conflictul din PNL.

author avatar
Simona Badulescu
536 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger