Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Romprest foloseste, in premiera in Romania, maturatoarea electrica

Romprest foloseste, in premiera in Romania, maturatoarea electrica

Autor:

Compania Romprest, in parteneriat cu Compania Gradinariu a testat, in premiera in Romania, prima maturatoare 100% electrica, cu zero noxe si nivel redus de zgomot, destinata serviciilor de salubritate.

 

DSC 0054 591x500 Romprest foloseste, in premiera in Romania, maturatoarea electrica

Marile bulevarde ale Capitalei vor fi salubrizate de maturatoarea electrica, testata corespunzator de catre Romprest, incepand cu zona Arcului de Triumf si continuand cu Bd. Kiseleff, Piata Victoriei, Calea Victoriei, Piata Romana, Piata Universitatii.

Utilajul ecologic matura si curata cu mai putin praf, fiind extrem de silentios si fara emisii de CO2, pentru a proteja mediul.

DSC 0110 720x480 Romprest foloseste, in premiera in Romania, maturatoarea electrica

“Compania Romprest investeste constant in cele mai noi tehnologii si echipamente din punct de vedere al exigentelor normelor de exploatare si consum (Euro 6), fiind prima companie de profil din Romania care are ocazia sa testeze maturatoarea 100% electrica in Bucuresti”, a precizat directorul operational al Romprest, Sorin Velicu.

Maturatoarea 500 ZE, destinata curateniei urbane, functioneaza cu o baterie Lithium-Ion, nu polueaza, iar costurile de operare sunt mult reduse fata de utilizarea unui combustibil conventional.

DSC 0267 672x500 Romprest foloseste, in premiera in Romania, maturatoarea electrica

Printre avantaje se mai numara: opt ore de operare efectiva dupa o singura incarcare, consum de apa redus si performante maxime la maturare. Designul inovativ ofera o capacitate a containerului de gunoi de 0,75 metri cubi, o latime de maturare de 1.900 mm, un diametru de intoarcere de 2,05 m, o inaltime de doi metri, un joystick de control al periilor, precum si o greutate redusa, ceea ce ofera posibilitatea de a se deplasa oriunde fara sa deterioreze suprafetele.Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-10-2017
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!