AcasăNewsRomprest foloseste, in premiera in Romania, maturatoarea electrica

Romprest foloseste, in premiera in Romania, maturatoarea electrica

Compania Romprest, in parteneriat cu Compania Gradinariu a testat, in premiera in Romania, prima maturatoare 100% electrica, cu zero noxe si nivel redus de zgomot, destinata serviciilor de salubritate.

Marile bulevarde ale Capitalei vor fi salubrizate de maturatoarea electrica, testata corespunzator de catre Romprest, incepand cu zona Arcului de Triumf si continuand cu Bd. Kiseleff, Piata Victoriei, Calea Victoriei, Piata Romana, Piata Universitatii.

Utilajul ecologic matura si curata cu mai putin praf, fiind extrem de silentios si fara emisii de CO2, pentru a proteja mediul.

„Compania Romprest investeste constant in cele mai noi tehnologii si echipamente din punct de vedere al exigentelor normelor de exploatare si consum (Euro 6), fiind prima companie de profil din Romania care are ocazia sa testeze maturatoarea 100% electrica in Bucuresti”, a precizat directorul operational al Romprest, Sorin Velicu.

Maturatoarea 500 ZE, destinata curateniei urbane, functioneaza cu o baterie Lithium-Ion, nu polueaza, iar costurile de operare sunt mult reduse fata de utilizarea unui combustibil conventional.

Printre avantaje se mai numara: opt ore de operare efectiva dupa o singura incarcare, consum de apa redus si performante maxime la maturare. Designul inovativ ofera o capacitate a containerului de gunoi de 0,75 metri cubi, o latime de maturare de 1.900 mm, un diametru de intoarcere de 2,05 m, o inaltime de doi metri, un joystick de control al periilor, precum si o greutate redusa, ceea ce ofera posibilitatea de a se deplasa oriunde fara sa deterioreze suprafetele.

author avatar
eNational
516 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger