AcasăNewsRomgaz si-a tras pila la Ministerul Economiei

Romgaz si-a tras pila la Ministerul Economiei

Sediul Romgaz

Compania Romgaz, care anul trecut a fost in centrul unui scandal de proportii, in dosarul InterAgro, si-a tras o pila zdravana la Ministerul Economiei. Secretarul de stat Albulescu este nimeni altul decat tatal directorasului Albulescu, desemnat sa intareasca relatiile cu ANRE.

Sediul Romgaz

Reporterii „National” au descoperit ca Mihai Albulescu, consilierul judetean din Prahova numit secretar de stat la Ministerul Economiei, are o relatie speciala cu firma Romgaz.

Catalin Albulescu a fost numit sef la Romgaz dupa ce tatal lui a fost ales consilier judetean

Fiul sau, Catalin Gabriel Albulescu, angajat ca inginer la Romgaz, a fost avansat rapid in functie dupa ce tatal lui a ajuns consilier.

Mihai Albulescu este si secretar de stat, si membru in consiliul consultativ al ANRE, institutie care supravegheaza activitatea Romgaz

Nu sef de echipa, peste doi maistri si un muncitor, nu functionar care sa plimbe actele de colo colo, ci direct director. Sef al Biroului Reglementari in cadrul Romgaz – sucursala Ploiesti, adica departamentul desemnat sa coopereze cu statul, prin Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei (ANRE) si cu Ministerul Economiei. Adica institutia condusa si de tatal lui. Mai mult, tatal directorasului de la Romgaz mai detine si o alta functie, nu doar cea de secretar de stat: membru in consiliul consultativ al… ANRE.

Averea familiei Albulescu

La doar un an dupa ce s-a angajat la Romgaz, studentul Catalin Albulescu si-a cumparat in Ploiesti un teren de 751 de metri patrati si si-a facut o casuta de aproape 300 de metri patrati. A avut o firma, insa i-a suspendat activitatea, iar acum se concentreaza pe cariera de la Romgaz. Tatal lui, secretarul de stat, are, la randul lui, un apartament de 90 mp in Ploiesti, mama – o firma de consultanta, Elite Inova Com SRL, care a reusit sa puna mana pe un sediu gratuit in curtea cantinei saracilor din Ploiesti.

author avatar
Narcis Voica
4.929 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger