AcasăNewsRomeo Stavarache, primarul Bacaului, a vrut sa se sinucida

Romeo Stavarache, primarul Bacaului, a vrut sa se sinucida

Un caz socant s-a petrecut, zilele trecute, la Penitenciarul Bacau, unde este incarcerat Romeo Stavarache, primarul suspendat al Bacaului.

Conform Radio Bacau, Stavarache a vrut sa-si puna capat zilelelor pentru ca nu mai suporta conditiile de detentie. Sursa amintita precizeaza ca Stavarache a vrut sa se spanzure cu un cearsaf, dar a fost salvat in ultimul moment de Liviu Goian, fratele mai mare al internationalului Dorin Goian.

Stavarache a ajuns la Infirmeria Penitenciarului Bacau. In ciuda informatiilor aparute, reprezentantii Penitenciarului Bacau nu confirma varianta sinuciderii.

Totusi, se confirma informatia ca Stavarache a ajuns la Infirmerie si este supus unor controale amanuntite.

„Este adevarat ca este supus unor investigatii psihiatrice, ca este vulnerabil, cu psihicul la pamant, dar nu a vrut sa se sinucida. Se afla la infirmerie pentru ca este bolnav”, este varianta oficialilor.

author avatar
Cristi Ionita
304 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger