Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Romanul dat disparut in Istanbul a fost gasit. Barbatul a ajuns deja in tara

Romanul dat disparut in Istanbul a fost gasit. Barbatul a ajuns deja in tara

Autor:

Vesti extraordinare pentru familia barbatului despre care sotia si copilul nu mai stiau nimic de saptamani bune, de cand se aflau in vacanta in Istanbul, in vizita la un obiectiv turistic foarte cunoscut – Palatul Topkapi.

 

maesediu Romanul dat disparut in Istanbul a fost gasit. Barbatul a ajuns deja in taraRomanul dat disparut in metropola turca, pe 30 august, a fost gasit si repatriat, in curusl noptii de marti spre miercuri, prin intermediul Consulatului General al Romaniei la Istanbul. Un anunt in acest sens a venit de la Ministerul Afacerilor Externe, institutie ai carei reprezentanti ofera putine detalii despre felul in care s-a reusit gasirea acestuia. Si anume, din comunicatul MAE rezulta ca romanul a fost identificat “de catre reprezentantii oficiului consular in cursul zilei de 25 septembrie 2018, aceasta fiind recunoscuta dupa semnalmente de catre cetatenii turci, care au facilitat prezentarea persoanei la consulat”.

Dupa ce au fost facut si alti pasi elementari in astfel de situatii, incluzand aici contactarea familiei romanului, barbatul a fost dus la aeroport si urcat in prima cursa catre Bucuresti.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 25-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!