AcasăNewsRomanisme la Oscar

Romanisme la Oscar

Asa ceva ar fi fost normal pe plaiurile noastre, caci, se stie, se trag sfori peste sfori cand e vorba sa ia cineva un premiu, fie el de film, sau de frumusete. La Hollywood, insa, nu credeam sa se petreaca asemenea manarii de mahala.

S a dus staiful celor mai vestite premii cinematografice din lume

Povestea este scurta si ar fi trista daca nu ne-ar smulge hohote de ras. La categoria „Cel mai bun film”, Warren Beatty a anuntat gresit ca „La La Land” este pelicula castigatoare. El s-a corectat ulterior si a indicat ca filmul care a obtinut premiul este, de fapt, „Moonlight”.

In conditiile in care fraieritii de la “La La Land” urcasera deja pe scena ca sa multumeasca Academiei de Film, publicului, familiei, si cui s-or fi gandit ei sa mai pomeneasca. Cum, asa ceva? Parca urmaream o premiere a celei mai frumoase vanzatoare de marar din Baicoi. Aur curat, nepretuit moment, sa afli ca penibilul apare si la case mai mari. Dar, ce sa vezi, mizeria nu se opreste aici.

La categoria “In Memoriam”, care aduce aminte despre personalitati ale  filmului decedate in anul precedent, a fost pomenita Janet Patterson, o raposata costumiera. Surpriza, insa, pe ecran, functia apare ca fiind producator, iar la ca imagine a decedatei apare Jan Chapman, producatoare, e drept, dar foarte in viata. Imi imaginez ca pe biata producatoare a cam luat-o inima afland ca a trecut in lumea dreptilor…

Daca as fi stiut ca premiile Oscar s-au transformat intr-o comedie cu umor negru pe alaturi, jur ca nu-mi lasam nici un prieten sa doarma in timpul acestui delicios eveniment cu rezonanta mondiala.

Regrete, regrete

Evident, compania de consultanta si audit PricewaterhouseCoopers, care se ocupa de 83 de ani de procesul de numarare a voturilor, a facut o declaratie plina de tardive scuze: „Ne cerem sincer scuze “Moonlight”, “La La Land”, lui Warren Beatty, Faye Dunaway si spectatorilor Oscarurilor pentru eroarea facuta in timpul anuntului pentru cel mai bun film. Prezentatorii au primit din greseala plicul destinat altei categorii, iar cand s-a descoperit acest lucru, a fost corectat imediat. Investigam in prezent cum s-a putut intampla asa ceva si regretam profund ca s-a intamplat. Apreciem gratia cu care nominalizatii, Academia, ABC, si Jimmy Kimmel au gestionat situatia”. Parole, parole, parole…

Careul de asi, sau cele patru fete de aur

Presa internationala a fost unanim de acord ca rochiile cele mai elegante si care au lasat o impresie deosebita au fost cele purtate de Jessica Biel, Emma Stone, Dakota Johnson si Chrissy Teigen.

Emma Stone

Cu alte cuvinte, insertiile metalice si culoarea aurului au invins toate tinutele de la Oscar 2017.

Jessica Biel

este o actrita franco-germana cu stramosi de origine irlandeza si indiana care au trait in regiunea Colorado. Ea este casatorita cu Justin Timberlake, cu care are si un copil. Emily Jean „Emma” Stone si-a facut debutul pe marile ecrane in rolul lui Jules, in comedia Superbad, in anul 2007.

Dakota Johnson

Dakota Johnson s-a nascut la 4 octombrie 1989, in Austin (Texas), in familia actorilor Don Johnson si Melanie Griffith. Bunicii sai pe linia materna sunt Peter Griffith si actrita castigatoare a Globului de Aur, Tippi Hedren. Fostul sau tata vitreg este Antonio Banderas.

Chrissy Teigen

Ea este in mare voga datorita peliculei “Fifty Shades of Gray” si a urmarii acesteia. Chrissy Teigen este un model american in varsta de 29 de ani care s-a lansat pe filiera Sports Illustrated in 2010 si de-atunci a tot pozat pentru renumita revista, inclusiv anul acesta.

author avatar
Catalin Dumitrescu
190 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger