AcasăNewsRomanii petrec de 1 mai: Chefuri la gratar, pe litoral sau la...

Romanii petrec de 1 mai: Chefuri la gratar, pe litoral sau la munte! (VIDEO)

Fie ca au avut liber de la munca, fiind angajati in sectorul bugetar, fie ca si-au luat concediu, romanii au lasat grijile deoparte, si-au facut bagajele, si-au luat familia si prietenii si au plecat la distractie. Ca doar e 1 mai!

Primul gand al celor care au vrut sa profite de minivacanta de 1 mai s-a indreptat catre litoral, pentru ca miercuri se deschide, oficial, sezonul estival! Peste 40.000 de oameni sunt asteptati sa petreaca perioada 1 mai-Paste (6 mai) la mare, potrivit oficialilor din turism. Ofertele pentru ei sunt variate- atat pentru cazare la hoteluri, pensiuni, cat si in camping.

Tinerii au ales, ca si in anii trecuti, fie Mamaia – cei care au cautat conditii de mai multe stele, fie Vama Veche- destinatia celor care si-au dorit sa aiba liber la petreceri pe plaja, cat e noaptea de lunga. Ca si in anii trecuti, drumurile catre statiunile de pe litoral au fost foarte aglomerate, existand intervale orare in care masinile au circulat bara la bara. Odata ajunsi la mare, insa, turistii au uitat de nervi si stres si s-au oprit direct la plaja sau la terase.

Nici muntele nu a fost ocolit de cei care au ales sa stea cateva zile departe de aglomeratia marilor orase si sa se plimbe in aer liber sau sa se relaxeze in mijlocul naturii. Cei care nu au reusit sa plece din oras, macar in cele doua zile declarate libere pentru angajatii de la stat -30 aprilie si 1 mai, au profitat de orele libere, de vremea foarte frumoasa si au iesit la iarba verde si la nelipsitul gratar cu friptura si mici, udat din plin cu bere. Deh, traditia e traditie si multi tin sa o respecte!

 

949 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger