Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Romanii, interceptati pe capete

Romanii, interceptati pe capete

Autor:

Ultima “moda” damboviteana, aruncarea stenogramelor in presa cand nici cu gandul nu gandesti, este explicabila daca vezi cate interceptari face SRI-ul.

 

GEORGE MAIOR FANE 20 1 287x300 Romanii, interceptati pe capete

George Maior este pe “receptie” cat de mult poate

Comisia parlamentara pentru supravegherea activitatii SRI nu supravegheaza in fapt nimic. Totul este un joc de mimare a democratiei, in care Parlamentul se face ca supravegheaza SRI-ul, iar Serviciul, galant, se preface la randul lui ca se lasa verificat. Oricum, alesii capata in fiecare an un raport de activitate a SRI. Destinat doar lecturii, din moment ce legea nu prevede nimic in cazul in care documentul este respins de plen. De-a dreptul anoste, rapoartele contin totusi date de natura sa-i infioare pe romanii obisnuiti sa puna lucrurile cap la cap.

Astfel, din cele intocmite in ultimii trei ani de SRI (si postate pe blogul lui Radu Tudor) reiese ca zeci de mii de romani sunt interceptati cu acte-n regula. Si asta pe linga inregistrarile “ilegale” la auzul carora SRI ridica inocent din umeri. Cu asa o productie la hectar de inregistrare, se pare ca numarul televiziunilor este prea mic pentru cate stenograme asteapta la rand.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 17-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!