Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Romanii cumpara degeaba televizoare inteligente

Romanii cumpara degeaba televizoare inteligente

Autor:

Doar 3% din populatia Romaniei a folosit in 2016 televizoarele inteligente pentru servicii de streaming TV sau pentru a vizualiza alt continut video, cel mai mic procent din Uniunea Europeana, arata  Eurostat.

 

smart tv Romanii cumpara degeaba televizoare inteligente

La felefoane suntem primii dar folosim sub potential smart tv-urile

Accesarea continutului video disponibil onlinbe printr-i aplicatie instalata pe televizoarele inteligente ramane, cel putin pentru moment, un obicei de consum de nisa pe piata din Romania.La nivelul Uniunii Europene, 11% dintre europeni au utilizat in 2016 televizoarele inteligente pentru servicii de streaming TV sau pentru a vizualiza alt continut video, 4% a utilizat televizorul inteligent pentru a naviga pe Internet printr-o aplicatie de tip browser si 3% au folosit televizorul inteligent pentru alte aplicatii precum jocuri sau cumparaturi online. Utilizarea smart-tv pentru servicii de streaming video este mai populara in Olanda si Marea Britanie (22% din locuitori). Aceste doua tari sunt urmate de Suedia (21%), Danemarca (20%) si Finlanda (17%). In 2016, tarile unde mai putin de 5% din populatie au utilizat televizoarele inteligente pentrupentru servicii de streamig TV sau pentru a vizualiza alt continut video sunt Romania si Grecia (ambele cu 3%), Polonia, Italia si Bulgaria (toate cu 4%).Serviciile de streaming video pe un televizor TV sunt populare mai ales in randul profesionistilor din domeniu ITC (23%).


3 comentarii to Romanii cumpara degeaba televizoare inteligente

 1. Ninu

  Pai pe striming intri când nu ai cablu. Dacă ai cablu de ce sa iei strim ca ala nu e optimizat se blochează des iar programele coincid.

 2. Maria

  Stiai ca poti primi inapoi o parte din Banii de cumparaturi online?

  Vezi pe http://www.iCashBack.ro

 3. Papu

  Bogdane ești puțin în urmă. Tv SMART/HD/FHD/UHD sunt OK pentru programele HD (720p), FHD (1080p) sau filmele/serialele UHD (2160p) de pe Netflix. Ieri am văzut cursele de mașini de pe DIGISPORT2-UHD. Imagini de vis. Merită toți banii un asemenea televizor pentru imaginile splendide pe care le oferă.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!