AcasăNewsRomanii cumpara degeaba televizoare inteligente

Romanii cumpara degeaba televizoare inteligente

La felefoane suntem primii dar folosim sub potential smart tv-urile

Doar 3% din populatia Romaniei a folosit in 2016 televizoarele inteligente pentru servicii de streaming TV sau pentru a vizualiza alt continut video, cel mai mic procent din Uniunea Europeana, arata  Eurostat.

La felefoane suntem primii dar folosim sub potential smart tv urile

Accesarea continutului video disponibil onlinbe printr-i aplicatie instalata pe televizoarele inteligente ramane, cel putin pentru moment, un obicei de consum de nisa pe piata din Romania.La nivelul Uniunii Europene, 11% dintre europeni au utilizat in 2016 televizoarele inteligente pentru servicii de streaming TV sau pentru a vizualiza alt continut video, 4% a utilizat televizorul inteligent pentru a naviga pe Internet printr-o aplicatie de tip browser si 3% au folosit televizorul inteligent pentru alte aplicatii precum jocuri sau cumparaturi online. Utilizarea smart-tv pentru servicii de streaming video este mai populara in Olanda si Marea Britanie (22% din locuitori). Aceste doua tari sunt urmate de Suedia (21%), Danemarca (20%) si Finlanda (17%). In 2016, tarile unde mai putin de 5% din populatie au utilizat televizoarele inteligente pentrupentru servicii de streamig TV sau pentru a vizualiza alt continut video sunt Romania si Grecia (ambele cu 3%), Polonia, Italia si Bulgaria (toate cu 4%).Serviciile de streaming video pe un televizor TV sunt populare mai ales in randul profesionistilor din domeniu ITC (23%).

author avatar
Bogdan Borcea
649 afisari

3 COMENTARII

  1. Pai pe striming intri când nu ai cablu. Dacă ai cablu de ce sa iei strim ca ala nu e optimizat se blochează des iar programele coincid.

  2. Bogdane ești puțin în urmă. Tv SMART/HD/FHD/UHD sunt OK pentru programele HD (720p), FHD (1080p) sau filmele/serialele UHD (2160p) de pe Netflix. Ieri am văzut cursele de mașini de pe DIGISPORT2-UHD. Imagini de vis. Merită toți banii un asemenea televizor pentru imaginile splendide pe care le oferă.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger