AcasăNews"Romanii Au Talent" revine la PRO TV. Iata care sunt noile reguli!

„Romanii Au Talent” revine la PRO TV. Iata care sunt noile reguli!

Vineri seara revine, la PRO TV, emisiunea concurs „Romanii Au Talent” care a ajuns deja la cel de-al patrulea sezon.

Spre deosebire de editiile precedente, scenariul actualului sezon a suferit numeroase modificari. De aceasta data, telespectatorii vor avea ocazia sa urmareasca ce fac juriul si prezentatorii in pauzele dintre show-uri, in timpul deplasarilor sau in timpul liber.

In plus, concurentii care ii lasa fara replica pe Andi Moisescu, Andra si Mihai Petre, in fazele eliminatorii vor avea ocazia sa primeasca „biletul verde” care ii trimite direct in semifinale si vor ajunge mai aproape de marele premiu de 120.000 euro.

Extra concurs, vor fi prezentate momente in care Pavel Bartos si Smiley, cei doi prezentatori ai emisiunii, isi incearca talentul in diferite joburi si prind meserie de la oameni care se ocupa cu asta de o viata. Astfel, cei doi simpatici prezentatori vor fi controlori de tren, dansatori de muzica populara, degustatori de vin sau preparatori de shaorma.

Din „meniu” nu lipsesc personaje care au devenit deja legendare gratie numeroaselor incercari nereusite pe care le-au avut la „Romanii Au Talent”. Andra, Andi Moisescu si Mihai Petre, dar si fanii emisiunii, au ocazia sa dea din nou ochii cu Georgeta Gulan, febletea lui Mihai Petre, Lucian Isar, cantaretul carcotas de muzica populara, sau dansatorul Florin Jelezoglu.

author avatar
Cristi Ionita
501 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger