Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Romanii au talent: Crina, moment special si o alegere muzicala dificila (VIDEO)

Romanii au talent: Crina, moment special si o alegere muzicala dificila (VIDEO)

Autor:

Se numeste Crina Cristurean, are 13 ani si un dar vizibil in clipa in care a interpretat primele acorduri ale unei compozitii faimoase, pe scena “Romanii au talent”.

 

crina 720x406 Romanii au talent: Crina, moment special si o alegere muzicala dificila (VIDEO)Pustoaica se pregateste – de doar cateva luni doar – cu un voluntar, dupa cum le-a explicat juratilor, avand in vedere faptul ca profesorul sau nu are studii superioare in domeniu, pentru a dobandi o diploma in acest sens. Insa, pe langa talentul nativ, are ambitia de a ajunge cat mai departe in acest domeniu, vocea ei impresionandu-i, vineri seara, pe Andra, Mihaela Radulescu, Andi Moisescu si Florin Calinescu, in cadrul ultimei etape a auditiilor. Acesta din urma a fost cucerit de timbrul copilei, Andra a ascultat-o cu ochii inchisi, pentru a surprinde si mai bine interpretarea, la final juratii laudand-o pe Crina pentru felul in care a cantat “Nessun Dorma”.

Aplauze a primit concurenta si din culise, unde o asteptau sora mai mica, parintii, dar si pedagogul, toti extrem de emotionati si de incantati de felul in care a interpretat pustoaica dificila arie aleasa pentru prima etapa de la “Romanii au talent” – sezonul 7.

Romanii au Talent 2017: Crina Cristurean – interpreteaza Nessun Dorma pe romaniiautalent.protv.ro

sursa foto/video: PROTV
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 16-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!