AcasăNewsRomanii au interzis la „vanatoarea” de refugiati!

Romanii au interzis la „vanatoarea” de refugiati!

Iata ca fazele de „noaptea mintii” din Occident, unde cenzura dezlantuita de autoritati pentru a nu se pune cumva vreun stigmat pe cohortele de refugiati care au invadat Europa incep sa se repete si in tara noastra. Sau cel putin se incearca implementarea acestor masuri, organismele europene facand presiuni pentru ca romanii sa nu se mai laude cu tot mai numerosii refugiati prinsi pe la granite.

Stirea ca fata minora a unui inalt functionar european a fost violata si ucisa cu brutalitate de catre un refugiat ilegal afgan a fost cenzurata in presa europeana aproape jumatate de an! Este doar un episod din scenariul pe care Bruxelles-ul incearca sa-l puna in practica si prin care institutiile de forta ale statelor membre ale Uniunii Europene sunt presate sa nu mai dea publicitatii  toate „nimicurile” de stiri despre refugiati.

Sechestrati in Romania!

Diversele structuri romanesti din sistem sunt pur si simplu siderate de „pretioasele indicatii” primite de la emisarii unor tari occidentale si inclusiv de la Comisia Europeana, care s-au facut foc si para pe autoritatile de la Bucuresti pentru ca ar fi prea „transparente” in ceea ce priveste prezentarea situatiei refugiatilor din Romania. Si principalul fapt care li se imputa factorilor de decizie este ca institutiile de forta din tara noastra ar face prea mult „tam-tam” mediatic pe aceasta tema, anuntand de fiecare data cand este capturat cate un nou grup de refugiati ilegali! Mai mult chiar, paranoia este atat de mare incat, neoficial, omologilor romani li s-a transmis ca decat sa consume atatea forte umane si logistice pentru a impiedica patrunderea de noi refugiati pe teritoriul tarii noastre si implicit al Uniunii Europene, mai bine ar fi ceva mai vigilenti ca acestia sa nu se razgandeasca si sa se intoarca inapoi in Serbia! Desigur, este greu de gasit logica unor astfel de interventii, mai ales cand, la nivel oficial cel putin, ni se cere sa actionam exact pe dos! Spre cinstea lor insa, cel putin pana acum, sefii structurilor implicate nu au dat inapoi si au continuat sa le ceara oamenilor din subordine sa-si faca treaba si sa impiedice, prin toate mijloacele legale, patrunderea de refugiati in Romania!

author avatar
Andrei Coman
981 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger