Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Romanii, ahtiati dupa Ferrari si Lamborghini

Romanii, ahtiati dupa Ferrari si Lamborghini

Autor:

Romanii au inmatriculat, in primele sase luni ale anului, cateva sute de autoturisme scumpe, printre care 13 Ferrari, cinci Lamborghini, trei Pontiac si 21 Cadillac, arata datele Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor.

 

ferrari car1 Romanii, ahtiati dupa Ferrari si Lamborghini

Într-o ţară în care toţi se vaită de lipsa banilor, există români care îşi permit un Ferrari sau un Lamborghini care se vor rupe pe drumurile noastre pline de gropi

Astfel, pe categoria autoturismelor rare, se consemneaza, in intervalul ianuarie – iunie din acest an, 547 de unitati inmatriculate, cea mai mare parte dintre acestea fiind second-hand. La nivelul primului semestru din 2017, cele mai multe inmatriculari de masini scumpe au fost din gama Jaguar, respectiv 444 de exemplare, din care 97 incadrate la categoria autoturisme noi. Statistica DRPCIV mai releva faptul ca, din ianuarie pana in iunie, au fost inmatriculate 47 de masini Maserati (dintre care 23 noi), 21 de Cadillac-uri (un singur exemplar nou), 13 Ferrari (patru noi) si noua Rolls-Royce (7 exemplare second hand si doua noi). In acelasi timp, in intervalul de referinta, romanii au mai inregistrat in circulatie cinci unitati din gama Lamborghini, patru Aston Martin si trei Pontiac. Conform datelor , parcul auto national din Romania s-a majorat, in 2016, cu 6,21% fata de anul anterior, depasind 7 milioane de vehicule, din care peste 1,25 de milioane erau inmatriculate in Bucuresti.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 17-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!