AcasăNewsRomania, violata in forma continuata

Romania, violata in forma continuata

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, se dadea uimit ca nu a stiut ca Ordonanta de Urgenta pe justitie a fost adoptata de Guvernul Romaniei. Si daca stia?

Nici n-a apucat sa vada lumina Monitorului Oficial ordonanta lui Tudorel Toader ca pangaritorii Bruxellesului s-au si napustit asupra Romaniei. Ca niste obsedati evadati din caznele penitentei, cu ochii inrositi iesiti din orbite si narile pulsand hamesite sub mirosul sangelui proaspat, au atacat in haita, si-au dat coate pentru un loc mai in fata, fiecare a vrut sa pedepseasca mucoasa care, cu indrazneala, a cutezat sa se autoguverneze. A fost viol in forma continuata si spun asta gandindu-ma ca deja sunt luni bune de cand Romania este siluita de bruxellezii progresisti. Si, totusi, politicienilor de la Bucuresti nu pare a le mai pasa, ca si cum lasatul pantalonilor in vine a ajuns sport national; nu mai sunt nici macar ghiocei, au luat pozitia strutului – capul in pamant, fundul sus si… Doamne, ajuta!

Prim vicepresedintele Comisiei Europene Frans Timmermans se dadea uimit ca nu a stiut ca Ordonanta de Urgenta pe justitie a fost adoptata de Guvernul Romaniei Si daca stia

Tentatia a fost mare si nu cred ca s-a abtinut vreun asa-zis lider al UE! Ne-au dat capace pana si portarii de la Babilonul pe stil nou, cum i se mai zice Parlamentului European. Iar presa aservita de pe Dambovita s-a grabit sa publice fiecare declaratie involburata, pe ici, pe colo puteai zari titluri logodite cu cate un „Avertisment!”. Vine Apocalipsa, mania Occidentului se va abate asupra Romaniei, vezi, Doamne, o sa fim beliti daca nu ascultam cu obedienta de vointa stapanului! Dar, daca ii intrebi pe toti dogioistii isterizati care cer activarea Articolului 7 (cata nemernicie!) cine-i stapanul caruia trebuie sa-i dam ascultare – SUA si al ei parteneriat strategic, UE devenita trompeta intereselor sorosiste sau Rusia cu care, tocmai ce a dezvaluit „National”, Romania are semnate niscaiva protocoale secrete pe justitie?! -, unul nu stie sa iti raspunda.

Mihai Sora spune ca nu poti trai cu lehamitea atarnata de gat Oare se referea la Iohannis

Se uita incurcati in parti, ridica din umeri ca elevul de-a 9-a prins in ofsaid de profa’ de romana si, cu priviri tampe si candide, ti se arunca in fata un „pesedistule, esti cu ciuma rosie!”. Nu, ba, coprofagilor, nu-s cu aia, dar nici cu ceilalti, cu ai vostri! Si mai aflati ca din tara n-au emigrat chiar toti romanii, au mai ramas pe loc si ceva patrioti, dintre cei care sunt doar cu Romania! Iar astia, ce sa vezi, surpriza, nu prea dau din codita la orice rahat impachetat in staniol pe care macronistii si merkelistii dezbinatori il azvarle peste gardul separatist pe care tot ei l-au ridicat.

Guevaristul caruia i se iau masurile prin Piata Victoriei

E drept ca parlamentarii nostri numai de ce este urgent in tara asta nu se ocupa si de multe ori dau senzatia ca pierd vremea cu prostii, dar de aici si pana la gretosul amestec al strainilor in chestiunile noastre interne ar trebui sa fie cale lunga. Ar trebui, dar nu e lunga, ci scurta. Ca a lui Sora, acest filosof, scriitor, ganditor, eseist cominternist si, mai nou, che guevarist de Dambovita, caruia multi au impresia ca i se iau masurile prin Piata Victoriei.

Este pentru a doua oara in ultimele zile cand pupilul Anutei Pauker cheama poporul la lupta. Sunt tentat sa scriu ca o face precum Mihai Viteazu’ odinioara, dar, desi poate ca l-a prins pe intaiul rege al tuturor romanilor, sa nu uitam ca Mihaita se simte mai apropiat de ideologia si avantul bolsevic. Lui i se potriveste mai degraba indemnul „tefelisti din toata tara, uniti-va!”. Iesiti din multinationale, porniti lanternele telefoanelor si luminati-va calea spre biruinta neomarxismului binefacator! Traiasca progresismul, traiasca globalizarea, rezistati, frati sorosisti!

author avatar
Nicholas Cezar
1.886 afisari

15 COMENTARII

  1. Reactiile astea ale stapanilor din uie ai Coloniei au la baza frica acestora ca vom slabi stransoarea exploatarii fara mila a acestei foste tari.Ce mare hoteala ne-au facut stapanii dupa 1990,incepand cu declasarea unei inflatii galopante,raderea economiei locale,dobanzi uriase la imprumuturi,urmata in ultimii ani de raderea sectorului privat autohton cu mijloacele unor institutii interne aflate sub directa lor coordonare.Asa se explica marea dragoste a stapanilor fata de marea sluga a lor ce a renuntat si la propriul sau nume neaos,Lascu.

  2. Cred că României a cam început să-i placă violul ăsta. Parcă e un viol cu acordul „victimei”, nu ziceți la fel?

  3. Foarte corect , Romania violata in forma continuata timp de 30 de ani de grangurii de la putere ! Ce partid a guvernat in proportie covarsitoare ? Jurnalisti obedienti platiti cu argintii iscarioteanului trambiteaza dezmatul si aplauda siluirea , inca 3 monede din cele 30 circula prin lume aducand dezastre ( 27 au fost recuperate si anulata influenta de catre Sfantul Petru ).

  4. Articol second-hand si fâsâit, scris de R.I. Boanchis pe mațul gol. Nu exista niciun ziarist Cezar Nicholas.

    • Gregoire L’Ecrivain, vezi că opresc ăștia apa, fugi repede acasă, e ultima ta șansă de a mai salva …mediul care te înconjoară!

      • Imputiceanule, Boachișpișule, mai bine sa imi puta un pic subtioara decat sa imi puta caracterul cum iti pute tie. Sa te bag un pic cu dovleacul ala chelios al tau la subtioara? Poate iti creste freza la loc? Lasa bautura!

      • Puti a mancurt , esti Constantin Moldovean Tiraspol , activ si pe facebook . Kostia , mai poti printre gingii , n-ai dat coltu ?

  5. Imputiceanule, Boachișpișule, mai bine sa imi puta un pic subtioara decat sa imi puta caracterul cum iti pute tie. Sa te bag un pic cu dovleacul ala chelios al tau la subtioara? Poate iti creste freza la loc? Lasa bautura!

  6. Sani nu am da imi cresc dupa o varsta par pe picioare ca fac peruca lui chioru tip MJ, femeile imi spun ca le inteapa barba deci nu vad pe unde sa intre.

  7. Domnu Greguar da-mi pardon. Da nu te pune ca Mircia cu motociclistu record mondial absolut 5 sec mondial. Pacat de evolutie maimuta om cu gravitatie.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger