Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Romania TV se destrama!

Romania TV se destrama!

Autor:

Scriam, nu de mult, ca evaporarea lui Sebastian Ghita, cu sau fara episoadele de GhitaLeaks, este unul dintre cele mai puternice semnale ca postul tv controlat de Sebi o ia la vale. Iata ca am avut dreptate.

 

ionela n Romania TV se destrama!

National a avut din nou dreptate

Ieri, una dintre vedetele postului, Ionela Nastase, a parasit postul din Casa Scanteii. Ea si-a luat un fel de ramas bun chiar pe blogul personal: “Scriu aceste randuri pentru ca le sunt, cumva, datoare acelor oameni care mi-au tinut companie, seara de seara, in fata televizorului si, de ceva vreme deja, ma intreaba de ce nu mai apar. La inceputul anului, am luat o pauza de reflectie. Dupa cinci ani la acest post, am simtit, mai mult decat oricand, ca e momentul pentru o reconfigurare de traseu pentru mine. Inchei, asadar, acest capitol din viata mea.(…) Un proiect important, de suflet, ma asteapta acum. Sper sa-l duc la bun sfarsit. In plus, am devenit propriul meu sef intr-o firma de comunicare si PR. Aviz, amatorilor! Nu spun adio televiziunii… cine stie?! Poate peste un timp ne revedem pe sticla!”. Ionela este a doua vedeta a RTV care paraseste oastea lui Ghita, prima fiind Paula Rusu, care a invocat motive de sanatate. Dar, ce sa vezi, in timpul dialogului sau cu Victor Ponta, de luni seara, si Corina Dragotescu spune ca peste doua saptamani se va afla la Miami. Si cine stie daca o sa se mai intoarca… Si ar mai fi una: sursele noastre spun ca nici acidul Ciutacu nu se  mai simte ca pestele in apa la RTV.


2 comentarii to Romania TV se destrama!

  1. cobe

    De ce va mirati,acest post tv este al unui important serviciu,doar de cand Sebi a fost luat in colimator cu dosare multe devenise prea independent.Acum postul trebuie sa treaca inapoi la proprietarul de drept,care poate avea firme private,asa ca vor mai fi plecari,mai ales a celor chemati la dna si nu numai,are loc trierea angajatilor care au devenit incomozi.

  2. maria

    Simpatica a primit ordin de retragere. La fel si Dragoteasca. Urmariti-le evolutiile si veti gasi explicatia. In plus , probabil, ca la DNA le-a fost aratata pisica. Nu toata lumea are curaj de erou pe altarul democratiei si al statului de drept.Foarte multi prefra confortul financiar si linistea zilnica.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!