AcasăNewsRomania-Polonia. Mii de politisti si jandarmi, mobilizati inaintea meciului de pe Arena...

Romania-Polonia. Mii de politisti si jandarmi, mobilizati inaintea meciului de pe Arena Nationala

Membrii trupelor speciale ale Brigazii de Interventii “Vlad Tepes” se amuza si ei de boroboata

Nu doar jucatorii si antrenorii celor doua formatii se pregatesc din plin pentru meciul de vineri seara, de pe cel mai mare stadion din Romania, ci si oamenii legii.

Intalnirea dintre selectionatele Romaniei si Poloniei, din preliminariile Mondialelor din 2018, este prefatata de masuri de securitate sporite. Pe scurt, oamenii legii bucuresteni- politisti si jandarmi deopotriva- sunt cu ochii pe tot ceea ce inseamna prevenirea oricarui posibil conflict in care ar putea fi implicati suporterii.

Avand in vedere faptul ca numarul suporterilor polonezi asteptati in Capitala inaintea acestui meci se apropie de 3000, dar si pe fondul incidentelor violente izbucnite luna trecuta, inaintea unui meci din Liga Campionilor, disputat la Madrid, cand unii sustinatori alb-rosii au intrat in conflict cu fortele de ordine spaniole, in zona stadionului, oamenii legii romani sunt in garda, inaintea infruntarii din aceasta seara, de pe Arena Nationala.

Si prin acest lucru se intelege prezenta in teren, incepand cu ora 14, alternativ, a peste 2.000 de politisti de la Capitala, care se asigura ca totul ramane sub control „avand in vedere faptul ca acest meci este catalogat cu grad de risc ridicat pe linia ordinii publice”, din cate au transmis reprezentantii DGPMB. Dar si a unui numar de peste 1.000 de jandarmi.

Ar mai fi de mentionat faptul ca o parte dintre suporterii polonezi au ajuns deja in Capitala, unii dintre ei petrec deja de zor la terasele din Centrul Vechi, altii sunt pe drum catre aceasta zona, ori catre Bucuresti, via A1, unde sunt filtre rutiere, ce implica verificari ale mijloacelor care transporta fanii nationalei oaspete. Dar si ca meciul incepe la ora 21.45, iar accesul suporterilor pe stadion se face incepand cu ora 19.30, din cate au anuntat politistii.

Nu in ultimul rand, va amintim ca metroul si-a prelungit programul, in aceasta seara, astfel ca daca vreti sa va intoarceti de la stadion folosind transportul subteran, aveti aceasta posibilitate (DETALII AICI).

author avatar
Cristina Stefan
257 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger