AcasăNewsRomania pe dos

Romania pe dos

Mitingul PSD fuse si se duse iar cu Kovesi asteptam sa ne lamurim sau nu zilele urmatoare, stiut fiind ca incurcate sunt caile neuronale ale lui Klaus Iohannis. In timp ce asteptam este imposibil insa sa nu remarcam ca mega-mitingul PSD a produs mutari de-a dreptul surprinzatoare in psihicul unor persoane la fel de celebre ca Laura Kovesi.

Ponta contra, Udrea pro!

Imediat dupa miting, Victor Ponta a iesit la rupere pe Facebook, unde a criticat ”modul ticalos, cinic si schizofrenic” in care ”Dragnea si gasca lui” manipuleaza necazurile si nevoile pesedistilor – respectiv modul in care ii obliga sa participe la un miting de zeificare a lui Dragnea, in traducere. Toate ar fi bune si frumoase daca autorul nu ar fi cel care a fost aniversat de acelasi PSD, in 2014 (an in care Ponta implinea 42 de ani si candida la Cotroceni in numele PSD-PC-UNPR), printr-o manifestare de-a dreptul faraonica organizata pe stadionul Arena Nationala. Altfel, spus, Ponta a jucat in 2014 acelasi rol ca Dragnea in 2018, ceea ce impune intrarea lui Ponta in silenzio stampa in astfel de teme, ca minima dovada de bun simt. In caz contrar fostul lider PSD se face el insusi vinovat de crasa ipozrizie. Nu ca ar fi pentru prima data, dar orisicum. Tot un monument de ipocrizie este in prezent si Elena Udrea.Care a sarit si ea in mod fraudulos gardul care separa elementarul bun simt de nesimtire. Cum altfel ar fi putut Udrea – nasica de mana a doua a ”statului paralel”, sa salute ”mitingul impotriva abuzurilor” organizat de PSD, ba sa-i si certe pe social-democrati ca nu l-au organizat mai demult – inainte de a fi condamnata ea, se subintelege. Pai bine lady Udrea, cum se potriveste ridicarea in slava a mitingului PSD cu iesirile matale infocate in favoarea Justitiei? Daca tot cerusi ani de zile pedepsirea drastica a coruptilor, sufera acum sau lupta pe cont propriu dar taci daca esti consecventa. Nu sari din barca ”sistemului” in cea a PSD-ului imediat cum ti-au intrat gleznele la apa ca suna ca dracu’ si nici credibilitatea n-ai.

Basescu, autodenunt cand n-are ananasu’ cocean

Evocat, alaturi de ”statul paralel”, la mitingul pesedist, Traian Basescu si-a iesit literalmente din papuci. Furios, Basescu nu numai ca si-a confirmat, in premiera, paternitatea asupra ”statului paralel” – chestie care nu pica deloc bine fostei ”blonde de la Cotroceni”, dar l-a si tarat in galeata ”paralelilor” pe Liviu Dragnea – eroul de sambata seara al aceleiasi Elena Udrea. ”Statul paralel? Eu l-am facut, iar Dragnea l-a lins cu sarg”, a decretat scurt Basescu, suntand astfel fara mila interesele doamnei refugiate printre ananasii din Costa Rica. O doamna care, dintr-un foc, si-a vazut prabusiti doi idoli. Nasol.

Tariceanu, lansare pe spezele PSD-ului

Politician trecut prin ciur si darmon, Calin Popescu Tariceanu a intrevazut la timp pleasca oferita de mitingul PSD si a profitat de ea lansandu-se practic in campania prezidentiala pe un nevisat fundal megapesedist. Urcat pe scena construita intr-o Piata Victoria ticsita de pesedisti,Tariceanu a tinut un discurs plin de zvac in care a vorbit nu despre guvernare sau nedreptatile la care este supus Dragnea, ci doar despre statul democrat pus in pericol de mostenitorii Securitatii infiltrati in mass-media, justitie, politica, economie. ”Democratia este orfana, la noi Securitatea are doi parinti: Traian Basescu si Klaus Iohannis” a conchis Tariceanu, lasand sa se inteleaga ca este gata sa infieze si sa apere el democratia, dar din postura de locatar al Cotroceniului evident. Cat de surprinsi sau nu au fost pesedistii de aceasta lansare sui-generis in campania electorala, ramane sa vedem in perioada urmatoare.

Seniorul Coposu, tarat de Aurelian Pavelescu langa pesedisti

Dornic sa roada si el o aschiuta de os macar, cel care conduce astazi ruina numita PNTCD, Aurelian Pavelescu, a iesit cu un mesaj de sustinere pentru mitingul PSD si asta in conditiile in care pesdistii sunt dusmanii dintotdeauna (dinainte chiar de 1989) ai taranistilor. Vorbim evident despre taranistii autentici si nu despre Pavelescu. Cum insa acesta este astazi presedintele vestigiilor PNTCD-iste, a reusit sa tarasca numele partidului lui Maniu si Coposu langa partidul lui Ion Iliescu. Iritat de reactiile acide venite imediat contra sa, Pavelescu a mai facut o nefacuta: a sustinut ca adversarii PSD-ului sunt … ”minerii din 1990”! Alo, monser, mai uita-te odata la caseta in care Iliescu ii cheama pe mineri si la aceea in care mineri spun ca au gasit droguri si dolari falsi la sediul PNTCD. Si du-te dupa aia si cere-i macar lui Coposu iertare.

author avatar
Simona Badulescu
1.270 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger