AcasăNewsRomania nu s-a calificat in finala Eurovision din acest an. Mesajul trupei...

Romania nu s-a calificat in finala Eurovision din acest an. Mesajul trupei The Humans

Membrii trupei The Humans, cu a lor piesa Goodbye, nu au reusit sa treaca de semifinala de joi seara, astfel ca Romania nu va avea reprezentant in ultimul act al competitiei muzicale din acest an.

Se intampla pentru prima oara din 2004 incoace cand reprezentantul sau reprezentantii Romaniei, fiind vorba in cazul de fata despre o formatie, nu reusesc sa obtina suficiente voturi cat sa ajunga sa concureze si in finala Eurovision.

Trupa romaneasca a evoluat a doua in semifinala de joi seara, de la Lisabona, insa la final au aflat cu dezamagire ca nu se numara printre competitorii calificati in finala ce va avea loc in 12 mai. In schimb, concurentii din Republica Moldova si-au asigurat prezenta in etapa urmatoare.

E de mentonat si faptul ca tinerii din formatia romaneasca au ales sa le multumeasca sustinatorilor, transmitand un mesaj intr-o nota vizibil optimista, in ciuda rezultatului din semifinala Eurovision 2018. „Va multumim din suflet celor care ne-ati sustinut! Va multumim cu acelasi suflet si celor care ne-au contestat dar ne-au motivat sa fim din ce in ce mai buni! V-am simtit aproape de noi pe tot parcursul competitiei si suntem mandri ca am avut ocazia sa fim incurajati de un popor cu oameni frumosi! Este minunat ca si in acest moment primim mesaje atat de frumoase care ne fac sa stam cu capul sus! Noi nu ne oprim aici! Nu va opriti nici voi si sustineti in continuare artistii romani, in orice situatie”, suna postarea de pe pagina de Facebook a celor de la The Humans.

sursa foto: facebook.com/TheHumansSounds

author avatar
Cristina Stefan
282 afisari

2 COMENTARII

  1. Daca se numeau The Devils poate aveau succes. Oricum, de ani buni Eurovisionul nu mai e un concurs de creatie sci de echilibristica si fumigene. In rest, racnete si vocalize.

  2. O risipa de bani cu continut geopolitic.Nu e nicio pierdere daca ne retragem iar de bani sa incurajam arta in tara. Ce folos ca merge Paula o femeie cu har muzical si frumusete si castiga un poponar care acum l-a batut Dumnezeu cu sida? Stati sa vedeti ce pateste hunu cu Sfântul Ardealului.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger