Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Romania Libera l-a bagat in puscarie pe Alexander Adamescu

Romania Libera l-a bagat in puscarie pe Alexander Adamescu

Autor:

O informatie de peste Canalul Manecii ne spune ca Alexander Bogdan Adamescu, fiul magnatului Dan Adamescum, a fost arestat preventiv a doua oara, in Marea Britanie. Culmea ironiei, Adamescu a intrat acum in puscarie cu concursul ziarului pe care-l patroneaza, Romania Libera. Arestul a survenit la inceputul lunii martie.

 

Alexander Adamescu 720x406 Romania Libera l a bagat in puscarie pe Alexander Adamescu

Jurnalistii aflati in solda lui Adamescu au reusit sa-si bage patronul la mititica englezeasca

Informatiile oficiale spun ca Alexander a fost arestat preventiv, in cursul lunii martie, dupa ce o instanta londoneza a constatat ca acesta ar fi folosit acte false in timpul judecarii procesului de extradare. Alexander Adamescu a mai fost arestat in vara anului 2016, fiind acuzat de dare de mita, dar a fost eliberat pe cautiune.

Dovada despre puscarii l-a bagat la parnaie

Filmul evenimentelor e urmatorul: pe 31 ianuarie anul acesta, aparatorii lui Adamescu Jr au prezentat in fata instantei de judecata din Londra un document despre care sustineau ca a fost emis de Administratia Nationala a Penitenciarelor si care cuprindea amanunte despre starea mizerabila din puscariile noastre. Respectivul document a fost procurat de jurnalistii platiti de Alexander, mai precis de cei de la Romania Libera. Dar ce sa vezi, hartia cu pricina nu a fost insa asumata de ANP. Ceea ce nu a fost bine deloc pentru fiul magnatului Dan Adamescu.

La racoare, in asteptarea dovezii

La termenul din data de 2 martie 2018, in cadrul procedurii de executare a mandatului european de arestare, instanta de judecata din Londra a dispus, fata de Adamescu Jr., inlocuirea masurii controlului judiciar cu cea a arestarii preventive. Asta, deoarece Adamescu nu a putut proba ca acel document este unul adevarat. Ulterior, la 23 martie, instanta a analizat cererea inculpatului Adamescu Bogdan Alexander de inlocuire a masurii arestarii preventive cu eliberarea pe cautiune. Si atunci i s-a respins cererea pentru ca tot n-a putut dovedi autenticitatea actului produs de Romania Libera. In continuare, Alexander are termen pana pe 22 aprilie sa dovedeasca faptul ca acel act provine de la ANP….    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!