Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Romania, experimentul reusit al neomarxismului

Romania, experimentul reusit al neomarxismului

Autor:

Ofensiva neomarxismului pe frontul de Est continua. Slovacia a cazut, urmeaza Ucraina, de Balcani nici nu mai pomenim, piromanii progresistii si-au facut treaba aici. Am fi tentati sa credem ca si Romania este bagata in hora, zau ca asa pare, insa, nu, tara noastra joaca in alta Liga. Romania a initiat hora globalismului, noi am fost primii, exemplul succesului deplin al unui experiment reusit. Acum, suntem la un alt nivel, cotropirea economica urmeaza cuceririi institutiilor statului. Presedintia pierduta, Guvernul tehnocrat al lui Julien Ciolos a aratat ca se poate stapani si puterea executiva, iar obedienta DNA fata de Occident s-a dovedit totala si dedicata.

 

dacian ciolos Romania, experimentul reusit al neomarxismului

Dacian Ciolos, o marioneta perfecta

Intreg Occidentul a revarsat un tsunami de acuze si amenintari la adresa Romaniei pentru simplul fapt ca judecatorii au decis sa-i impuna control judiciar Laurei Codruta Kovesi. Am fost porcaiti in toate felurile si asta fiindca n-am inteles ca independenta magistratilor se sfarseste la intersectia cu interesele Europei de Vest. Bine ca la ICCJ si-au dat seama cum stau lucrurile si-au indreptat-o, redandu-i fostei sefe DNA toate drepturile.

Statul de drepti bate Statul paralel!

Colonizatorii Romaniei au primit la ultimele alegeri o lovitura in plin prin votul masiv acordat Partidului Social-Democrat. Neascultatori, „rosii” au inceput sa maraie la Statul paralel, de aici crearea a doua si ulterior mai multe tabere. Romania este sfasiata, dar chiar si asa asculta de seful cel mare. Stapanul. Adevaratul Stat. Statul de drepti e la Bruxelles si de acolo ordona ce si cum sa se faca la Bucuresti.

comisia europeana Romania, experimentul reusit al neomarxismului

Cam asa vrea UE sa-i incoloneze si pe romani

Comisia Europeana nu ne vrea integrati cu drepturi depline in Uniune, nicidecum, poarta spatiului Schengen ne va ramane inchisa pe veci (veci egal pana cand renuntam la Portul Constanta!). Timmermansii infometati ne arata doar ce obligatii avem, iar dintre acestea una e deasupra – sa luam pozitie de salut cand se vorbeste despre noi la Bruxelles! Asta-i Statul de drepti pe care-l promoveaza, de fapt, CE, PE si alte UE!

Institutii cucerite

In timpul guvernarii tehnocrate, Romania era singura tara din Uniunea Europeana care se prezenta la intalnirile oficiale cu doi oameni de stat straini de tot ce inseamna traditii si esenta romaneasca.

Avem un presedinte sas, am dat si un Guvern condus de premierul Julien Ciolos, la sefia procuraturii era o Kovesi – unde mai gasea Occidentul teren atat de usor de cucerit?! Pentru alte tari din regiuni se dau lupte grele, la noi, nu, Romania a fost primul experiment reusit al globalizarii neomarxiste ce se urmareste. Mai intai a tacut, apoi a acceptat, iar acum ridica singura fustita, fara jena, fara demnitate.


6 comentarii to Romania, experimentul reusit al neomarxismului

 1. Dickinson DICK

  Sa nu uiti ca Basescu sa pus in genunchi in fatza UE ,si apoi a pus pe tava si serviciile de informatii care apoi stiind ca nu kiorul e seful au facut ce au vrut! Si unde am ajuns azi !

 2. Zzz

  Bai , Moby Dick , casalot rosu , te-ai specializat in halit stremeleaguri dupa isprava cu piciorul lui Ahab ? Te vaiti in ce hal a ajuns Transnistria ta azi ? Iar te bagi ca musca-n dosul iepii si nu-ti vezi de bojdeuca din Rabnita ?

 3. Hait !

  Prea bate la ochi , stilul e acelasi , sa fie asa , din senin , altul cu Portul Constanta si cu Timmermans ? Mai e unul cu ” pupat portu ” ( ” Degeaba , Timmermans . Tot nu pupi Portul Constanta .” Matali iesti , Boerule , interpretezi la doua drambe si te cheama Valentin Cezar Nicholas Boeru , ala de alina ofurile mancurtilor de pe malul stang al Nistrului ? Vezi ca s-au prins cititorii , singur ai ridicat fustita , ” fara jena , fara demnitate ” !

 4. Rodrigo

  Ba nu. In Romania marxismul nu se prinde. Dar se incearca mereu noi si noi metode.

 5. Rodrigo

  „Ţăranul român nutreşte pentru «muscal» (moscovit) numai ură”Karl Marx-filosof german-astfel începe Marx unul dintre cele patru manuscrise descoperite la Amsterdam – Insemnari despre romani. Tot filosoful cu o intuitie remarcabila spunea ca o revolutie stiintifica nu poate cuprinde cu adevarat si Romania…

 6. Anonymous

  Bai baieti voi trebuie sa stiti ca Romania a patimit si patimeste de 71 de ani din cauza comunistilor rusi . E timpul ca singura tara de ginta latina in marea slava sa avem o alta traiectorie in Europa. Dumnezeu va ajuat Romania. UE merge inainte , asta e . Mai rau decat ama ajuns ca rusii sa extraga gaze si petrol prin interpusi sarbi in Romania , zicem ca este limita obrazniciei. Dupa ce stau pe un butoi cu gaze si petrol rusii s – au urcat pe divan si au aparut chiar in patria noastra. Dar Dumnezeu nu doarme .Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!