AcasăNewsRomania contacteaza cei mai mari turoperatori din Emiratele Arabe Unite

Romania contacteaza cei mai mari turoperatori din Emiratele Arabe Unite

Ministrul Bogdan Trif pariaza pe turistii din Golf si i-a invitat sa viziteze tara noastra

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, a participat la Targul International de Turism Arabian Travel Market, desfasurat in in Dubai. Cu ocazia vizitei, ministrul roman a avut mai multe intalniri bilaterale importante pentru dezvoltarea turismului de incoming pentru tara noastra.

Ministrul Bogdan Trif pariaza pe turistii din Golf si i a invitat sa viziteze tara noastra

Intalnirile organizate, atat in Dubai, cat si in emiratul Abu Dhabi, s-au axat pe cresterea numarului turistilor care provin din aceasta regiune si care sunt interesati de Romania. Astfel,  Helal S.K. Almarri, directorul general al Departamentului de Turism si Comert din Dubai, si  Mohamed Khalifa Al Mubarak, presedintele Departamentului de Cultura si Turism din Abu Dhabi, au apreciat obiectivele turistice unice din tara noastra, informeaza ministerul Turismului. Ministrul Bogdan Trif i-a invitat pe toti reprezentantii celor doua emirate sa viziteze Romania. In acest sens, la sediul Ministerului Turismului, va avea loc, saptamana viitoare, o vizita de lucru a E.S. Dl. Dr. Ahmed Abdullah Saeed Bin Almatrooshi, ambasadorul EAU la Bucuresti, pentru a stabili detaliile acestor vizite. De asemenea, ministrul a participat la o intalnire cu reprezentantii celor mai mari turoperatori din Emiratele Arabe Unite care s-au declarat incantati de potentialul turistic al Romaniei si care vor participa, in perioada urmatoare, la intalniri cu reprezentanti ai industriei turismului din tara noastra.

Fly Dubai spre Bucuresti

Totodata, a fost organizata si o intalnire cu mai multi reprezentanti ai companiei FlyDubai, care au fost de acord ca Romania poate beneficia de mai multe zboruri directe din Emiratele Arabe Unite catre tara noastra. Prezenta la targul de turism Arabian Travel Market este una extrem de importanta, avand in vedere numarul mare de persoane din aceasta regiune care doresc sa calatoreasca in Europa de Est. Piata din aceasta regiune trebuie valorificata la intregul potential. Ministerul Turismului a revenit, din acest an, cu stand la targurile organizate in Emirate, in conditiile in care Romania nu a mai participat la Arabian Travel Market din 2015.

author avatar
Mihai Koblenko
204 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger