AcasăNewsRomania a preluat presedintia Consiliului UE - mesajul premierului Dancila

Romania a preluat presedintia Consiliului UE – mesajul premierului Dancila

Prima zi din 2019 a regasit tara noastra in postura de stat care a preluat oficial, pentru sase luni, presedintia rotativa a Consiliului Uniunii Europene.

Adresandu-se opiniei publice cu acest prilej, premierul Viorica Dancila a subliniat, inca de la inceputul mesajului video postat pe site-ul Executivului, ca daca anul recent incheiat a fost „anul Romaniei Centenare, 2019 va fi cel al Romaniei europene, promotor al coeziunii intre tatele membre”.

Dancila a adaugat ca „Romania va avea sansa, dar si responsabilitatea de a demonstra si valorifica potentialul si valentele sale europene in efortul de intarire a ceea ce reprezinta constructia europeana, o Uniune a cetatenilor, a libertatilor, a eforturilor si capacitatilor noastre conjugate”. „Avem ocazia sa fim vazuti actionand, contribuind activ la luarea deciziilor la nivel european si sa aratam o imagine corecta despre Romania (…) Ne-am propus ca la predarea mandatului sa fim reconformati ca o voce puternica, un partener serios care lasa o baza solida pentru definirea urmatorului capitol al constructiei europene”, a mai declarat, intre altele, sefa Guvernului.

Mesajul integral poate fi urmarit in cele ce urmeaza:
[youtube]6bEf34SKJuk[/youtube]

209 afisari

1 COMENTARIU

  1. Cu ceva ani în urmă, un pensionar ceva mai educat solicita să îi fie plătită pensia după legile ce s-au aplicat când i-a fost reținută contribuția ? Cum ați evalua din punt de vedere juridic un astfel de aspect ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger