Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Romania a preluat presedintia Consiliului UE – mesajul premierului Dancila

Romania a preluat presedintia Consiliului UE – mesajul premierului Dancila

Autor:

Prima zi din 2019 a regasit tara noastra in postura de stat care a preluat oficial, pentru sase luni, presedintia rotativa a Consiliului Uniunii Europene.

 

dancila 6 350x189 Romania a preluat presedintia Consiliului UE   mesajul premierului DancilaAdresandu-se opiniei publice cu acest prilej, premierul Viorica Dancila a subliniat, inca de la inceputul mesajului video postat pe site-ul Executivului, ca daca anul recent incheiat a fost “anul Romaniei Centenare, 2019 va fi cel al Romaniei europene, promotor al coeziunii intre tatele membre”.

Dancila a adaugat ca “Romania va avea sansa, dar si responsabilitatea de a demonstra si valorifica potentialul si valentele sale europene in efortul de intarire a ceea ce reprezinta constructia europeana, o Uniune a cetatenilor, a libertatilor, a eforturilor si capacitatilor noastre conjugate”. “Avem ocazia sa fim vazuti actionand, contribuind activ la luarea deciziilor la nivel european si sa aratam o imagine corecta despre Romania (…) Ne-am propus ca la predarea mandatului sa fim reconformati ca o voce puternica, un partener serios care lasa o baza solida pentru definirea urmatorului capitol al constructiei europene”, a mai declarat, intre altele, sefa Guvernului.

Mesajul integral poate fi urmarit in cele ce urmeaza:


1 Comentariu la Romania a preluat presedintia Consiliului UE – mesajul premierului Dancila

  1. ??????

    Cu ceva ani în urmă, un pensionar ceva mai educat solicita să îi fie plătită pensia după legile ce s-au aplicat când i-a fost reținută contribuția ? Cum ați evalua din punt de vedere juridic un astfel de aspect ?Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!