Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Romania a preluat presedintia Consiliului UE. Corina Cretu: Acest mandat de sase luni are loc intr-un moment plin de provocari

Romania a preluat presedintia Consiliului UE. Corina Cretu: Acest mandat de sase luni are loc intr-un moment plin de provocari

Autor:

In ziua in care Romania a preluat oficial – pentru prima oara de cand face parte din familia UE -presedintia rotativa a Consiliului Uniunii Europene, comisarul european pentru Politica Regionala a transmis un mesaj referitor la acest eveniment.

 

cretu 350x233 Romania a preluat presedintia Consiliului UE. Corina Cretu: Acest mandat de sase luni are loc intr un moment plin de provocari“Acest mandat de sase luni are loc intr-un moment plin de provocari, ceea ce reprezinta un motiv in plus pentru ca Romania sa foloseasca toate oportunitatile pentru a avansa in negocierea dosarelor prioritare, inclusiv in ceea ce priveste politica de coeziune pentru perioada 2021-2027”, subliniaza Corina Cretu, marti, via Facebook.

Totodata, Cretu ureaza “mult succes” si mentioneaza, intre altele, urmatorul aspect: “ca si pana acum, atat eu personal, cat si Comisia Europeana, suntem gata sa sprijinim cu tot ce putem autoritatile romane pentru a avea o Presedintie de succes, care sa contribuie la consolidarea proiectului european si la creionarea unui viitor mai bun al Uniunii Europene”.


3 comentarii to Romania a preluat presedintia Consiliului UE. Corina Cretu: Acest mandat de sase luni are loc intr-un moment plin de provocari

 1. cobe

  Prea multa frasuiala pentru preluarea unei conduceri care se vede dar lipseste cu desavarsire.Totul este hotarat de stapanii Coloniei si nu se stie de ce plavanul analfabet total nefunctional a facut pe el,s-a dat chiar de ceasul mortii,ca sa nu preia Colonia asa zisa conducere a ceva ce este deja condus de stapani,iar chestia asta de 6 luni este doar de ochii cetatenilor din UE sa vada si ei ceva democratie.Dar nu se vede nimic decat o vrajeala si manipulare continua.

  • Rezistentul

   Mult adevar graiti, dar sunt putini ce-i ce va aud[citesc]

   Suntem ORBI,SURZI,si MUTI la tot ce ace se intampla cu tara aceasta

   MENIU ”DIMINEATA PRANZ SEARA — URA CAT INCAPE

 2. ??????

  Știți cumva dacă luju.ro mai publică toate comentariile de la cei ce comentează pe paginile publicației că blogul lui nea Ion Cristoiu, jurnalistul, nu mai publică comentariile unora dintre cei ce transmit comentarii pe blogul dumnealui, ?


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!