AcasăNewsRomani raniti la Londra. Ambasadorul Mihalache, la spitalele unde sunt internati

Romani raniti la Londra. Ambasadorul Mihalache, la spitalele unde sunt internati

Sunt cinci romani – o femeie si patru barbati – care au ajuns pe mana medicilor britanici, dupa ce au fost loviti de o masina, deunazi, pe o strada din sud-estul Londrei.

In cursul acestei prime zile a saptamanii, ambasadorul roman urmeaza sa ajunga la cele doua spitale in care sunt tratati patru dintre cei cinci compatrioti, si anume la King’s College London şi Royal London Hospital.

Din pacate, primele vesti despre starea unuia dintre romanii raniti la Bellingham erau delicate. Din cate anuntau inca din ziua precedenta oficialii MAE, intr-un comunicat, acesta era in stare critica. Alti trei romani raniti erau in stare stabila, in timp ce un altul fusese deja lasat sa plece din spital, dupa ce primise ingrijiri de la specialisti.

Totodata, pe langa informatiile legate de starea romanilor, se urmareste si investigatia desfasurata in acest caz de catre reprezentantii politiei locale, mai ales ca, in afara variantei ca totul sa fi fost un accident nedorit, s-a vehiculat inclusiv ipoteza ca soferul ar fi intrat intentionat cu masina in grupul de romani. Conducatorul auto a fost retinut.

Accidentul s-a intamplat in apropierea unui atelier auto, unde, se pare ca ar fi lucrat romanii ajunsi in grija medicilor.

[youtube]FI3rwbVYfSs[/youtube]

author avatar
Cristina Stefan
80 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger