Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Romani raniti in atacul de la Londra. Anuntul MAE

Romani raniti in atacul de la Londra. Anuntul MAE

Autor:

Informatii de ultima ora, venite din directia Ministerului de Externe, indica faptul ca sunt si romani direct afectati de atacurile din inima capitalei britanice.

 

atac 3 Romani raniti in atacul de la Londra. Anuntul MAEConcret, oficialii MAE mentioneaza faptul ca sunt doi compatrioti care au avut de suferit de pe urma celor doua incidente ce au avut loc in cursul dupa-amiezii de miercuri, in zona Parlamentului din Regatul Unit. “Din cele mai recente informatii obtinute de la autoritatile locale, au fost identificate 2 persoane de cetatenie romana care au fost ranite. Acestea au fost transportate la spitalele din zona in vederea acordarii asistentei medicale”, se mentioneaza intr-un comunicat al institutiei guvernamentale. Trebuie spus ca nu precizate, insa, si detalii despre starea compatriotilor.

atac 2 2 Romani raniti in atacul de la Londra. Anuntul MAEDin presa internationala aflam ca, din datele disponibile pana la momentul de fata, sunt cel putin 20 de oameni care au ajuns pe mana medicilor britanici, ca urmare a celor doua incidente din capitala britanica. DETALII AICI

Totodata, reprezentantii MAE exprima condoleante pentru persoanele care au pierit in urma atacului de la Londra. Conform presei britanice, este vorba despre patru decese, printre cei care au pierit fiind si atacatorul, dar si politistul injunghiat.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!