Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Romancuta care isi vinde virginitatea are “clienti” garla

Romancuta care isi vinde virginitatea are “clienti” garla

Autor:

Probabil ca ati aflat de romanca Alexandra, care a aparut pe un canal tv britanic unde a anuntat ca este gata sa-si vanda “fecioria” pe numai 1 milion de euro. Ei bine, cica fata are deja o gramada de pretendenti. Sa fim bine intelesi: tanara are 18 ani impliniti!

 

alexandra 96481800 Romancuta care isi vinde virginitatea are “clienti” garlaAlexandra si-a explicat gestul prin aceea ca “provine dintr-o tara saraca (Romania – n.n.), parintii ei sunt pe cale sa fie evacuati din locuinta unde au stat ani de zile si ca ar vrea sa le cumpere acestora o casa”. Alexandra a mai precizat ca a vazut pe internet fete care fac acelasi lucru, numai ca cer 3, poate chiar 3,5 milionane, ea se va multumi numai cu 1. Evident, spune ea, acest lucru nu este prostitutie, ci o simpla afacere.

alexandra 3 Romancuta care isi vinde virginitatea are “clienti” garla

Ofertele-i curg râu

Parintii fetei au reactionat imediat declarand ca nu au nevoie de nicio casa, si ca decizia Alexandrei nu are legatura cu ei. Una peste alta, aceeasi romancuta a revenit cu precizari, spunand ca are deja foarte multe oferte. Tanara de 18 ani a sustinut ca cineva i-a oferit chiar si 2 milioane de euro pentru a fi primul barbat din viata ei. romanca liciteaza virginitatea 465x390 Romancuta care isi vinde virginitatea are “clienti” garla“Avem foarte multe oferte de pana la 2 milioane de euro, cautam si oferte mai mari si o sa alegem un barbat care sa fie gentleman, nu o sa alegem pe oricine doar pentru o suma de bani. Nu o sa merg la intalnire cu un barbat care sa nu arate bine”, a declarat tanara la tv.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 27-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!