AcasăNewsRomanca ranita la Londra a murit. Mesajul impresionant al familiei, dupa pierderea...

Romanca ranita la Londra a murit. Mesajul impresionant al familiei, dupa pierderea Andreei

Au stat doua saptamani cu sufletul la gura, rugandu-se ca starea Andreei, internata in stare grava dupa atacul din 22 martie, de la Londra, sa se imbunatateasca. Din pacate, au primit cea mai grea veste cu putinta, o data ce organismul tinerei nu a mai putut sa tina piept mortii.

Pusi in fata cruntei realitati, apropiatii constantentei in varsta de 31 de ani au ales sa transmita un mesaj public adresat celor care au fost cu gandul la Andreea, in toata aceasta perioada dificila pentru ea. „Dupa ce a luptat pentru viata ei mai bine de doua saptamani, draga noastra si unica Andreea – o fata, o sora, o partenera si o prietena minunata si cea mai spectala si iubitoare de viata persoana pe care o puteti imagina – a fost rapita in cel mai crud si brutal fel cu putinta din vietile noastre in cel mai nemilos (…) mod cu putinta”, transmit reprezentantii familiei Andreea, intr-un mesaj citat de BBC.

Totodata, rudele constantencei, dar si iubitul ei, Andrei, au ales sa le multumeasca public cadrelor medicale care au ingrijit-o pe fata si au anuntat faptul ca banii donati pentru procedurile menite sa duca la recuperarea medicala a fetei vor ajunge la actiuni umanitare.

Londra fusese aleasa de cei doi indragostiti ca destinatie pentru o scurta vacanta in care aveau in plan sa il sarbatoreasca pe tanarul constantean. Din pacate, povestea lor a ajuns la un final tragic si neasteaptat.

sursa foto: reporterntv.ro

author avatar
Cristina Stefan
255 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger