AcasăNewsRomanca Anastasia Soare, tranzactie de miliarde

Romanca Anastasia Soare, tranzactie de miliarde

Toata lumea o cunoaste drept “Regina Sprancenelor”, este cea pe mana careia se lasa toate celebritatile. Si e romanca. Anastasia Soare isi vinde acum, “pe vreo doua miliarde”, o parte din imperiul beauty. Tranzactia a fost anuntata in cadrul unei petreceri fastuoase, organizata de buna prietena a romancei, celebra Kim Kardashian.

Incheierea uriasei tranzactii, vanzarea unui pachet minoritar de actiuni catre fondul TPG,  a fost anuntata de Kim Kardashian pe instagram. „Ce faci cand buna ta prietena isi vinde compania pe vreo doua miliarde? Te imbraci in bani si organizezi o petrecere in cinstea ei!”, a anuntat Kim pe contul ei de instagram.

Petrecere spectaculoasa in cinstea romancei

Purtand un pardesiu si cizme imprimate integral cu bancnote si o poseta stralucitoare, inscriptionata cu simbolul dolarului, Kim Kardashian a pus la cale, alaturi de familia sa, o petrecere spectaculoasa. Tema evenimentului a fost inspirata de filmul „Wall Street din 1987, si la el au participat, printre multe alte celebritati, si Kylie Jenner si Kris Jenner (intregul clan Kardashian-Jenner este apropiat romancei care le pune in valoare sprancenele), iar Dita von Teese a performat unul dintre show-urile cu specific burlesc care i-au adus celebritatea. Parteneriatul intre Anastasia Beverly Hills, compania Anastasiei Soare, si TPG, un fond privat de investitii, fusese anuntat inca din luna iunie. La vremea anuntului, nu au fost dezvaluite mai multe detalii. TPG este o companie fondata in 1992 in Forth Worth si San Francisco, si care a ajuns sa detina astazi operatiuni de mai mult de 84 de miliarde de dolari. Conform Business Wire, achizitia va conduce la dezvoltarea companiei detinuta de romanca pe pietele online si internationale. Anastasia Soare s-a nascut in Romania si a emigrat in SUA la varsta de 32 de ani, in 1989, ca mama singura. Si mama ei, Victoria, avusese o mica afacere inca din anii 70, un atelier de croitorie, contrazicand standardele vremii si traditiile comunitatii macedonene. In Statele Unite, Anastasia a lucrat ca esteticiana pentru o vreme, iar de la deschiderea salonului propriu (in 1997) a conturat figurile unor supermodele ca Cindy Crawford, Naomi Campbell, Stephanie Seymour, continuand mai apoi cu Jennifer Lopez si o intreaga serie de celebritati din zona filmului.

Kim Kardashian nu s a<br >sfiit să afişeze banii

Kim Kardashian is seen wearing a money dress and matching boots in Los Angeles California 27 Sep 2018 Pictured Kim Kardashian Photo credit PGBauergriffincom MEGA TheMegaAgencycom +1 888 505 6342 Mega Agency TagID MEGA282390 002jpg Photo via Mega Agency
Anastasia si-a patentat tehnica (Golden Ratio Eyebrow Shaping Method) ce a devenit astazi un standard intr-o industrie preocupata permanent de inovatie. A urmat apoi lansarea unei game specializate de produse pentru ingrijirea sprancenelor (in 1999 in propriul salon, si in 2000 in 20 de magazine Nordstrom), o miscare revolutionara, dat fiind ca in acel moment nu existau astfel de produse. Inovatia propusa de Anastasia Soare a lansat un trend urias – astazi, cele mai multe branduri de cosmetice au in portofoliu astfel de game. Mai tarziu, impreuna cu fiica ei, Claudia Soare, Anastasia a dezvoltat multe alte produse, iar multe dintre ele au devenit repere pentru specialistii industriei frumusetii.

author avatar
Andrei Coman
2.098 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger