AcasăNewsRomanca acuzata ca si-a rapit copilul scapa de extradare

Romanca acuzata ca si-a rapit copilul scapa de extradare

O veste buna, intr-un noian de emotii traite, indeosebi in ultimele luni, de cand a ajuns intr-o prima faza in arest, prin decizia Curtii de Apel Bucuresti (CAB), iar poi in fata instantei.

In condiile in care, intr-o prima faza, Curtea de Apel Bucuresti a decis ca poate fi extradata catre Canada, Instanta Suprema a decis contrariul. Si cum hotararea Inaltei Curti e una definitiva, Ana Maria Nedelcu poate rasufla usurata, afland ca nu e nevoita sa plece din tara, catre statul canadian al carui autoritati judiciare o acuza ca si-ar fi rapit copilul, mai exact ca l-ar fi adus in Romania fara sa aiba acordul tatalui baiatului.

In replica, femeia a sustinut in numeroase randuri ca s-a vazut nevoita sa faca acest pas, invocand faptul ca micutul ar fi fost supus unor abuzuri.

Va reamintim ca Nedelcu a fost arestata in vederea extradarii pin luna aprilie, in urma unei hotarari a CAB. Ulterior, decizia Curtii de Apel a fost contestata la Inalta Curte de Casatie si Jusitie, magistratii Instantei Supreme dandu-i castig de cauza.

sursa foto: radiocraiova.ro

author avatar
Cristina Stefan
182 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger