AcasăNewsRoman ranit usor in explozia din apropierea aeroportului din Bologna

Roman ranit usor in explozia din apropierea aeroportului din Bologna

La o zi de cand o cisterna a explodat pe o autostrada aflata in proximitatea aeroportului din Bologna, accident in urma caruia mai multe zeci de persoane au avut de suferit, s-a aflat oficial ca printre raniti se numara si un roman rezident in Italia.

Este vorba depre un barbat care lucreaza ca sofer si care, din cate anunta Ministerul de Externe, era oprit in coloana de autovehicule lovita de cisterna.  Sursa citata mentioneaza ca romanul a reusit sa paraseasca repede cabina TIR-ului in care se afla si sa se salveze, astfel ca s-a ales cu „leziuni superficiale”. A ajuns la spital, pentru ingrijiri, iar apoi a fost externat.

De altfel, inca din ziua precedenta, dupa ce a avut loc deflagratia pe autostrada A14, accident care a trimis pe mana medicilor peste 50 de persoane si a afectat circulatia rutiera in zona, autoritatile romane au transmis ca o echipa consulara din cadrul Consulatului Romaniei la Bologna a mers in zona in care s-a produs explozia, pentru a vedea daca sunt romani care au nevoie de asistenta.

sursa foto: captura youtube/Ruptly

author avatar
Cristina Stefan
53 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger