AcasăNewsRoman mort in Italia, dupa seism. Barbatul, gasit intr-o masina

Roman mort in Italia, dupa seism. Barbatul, gasit intr-o masina

Desi ca urmare a seismului de 6,5 grade pe Richter produs la primele ore ale zilei de duminica, in Italia, s-a crezut initial ca nu sunt pierderi de vieti omenesti, ci ca ar fi fost vorba doar despre circa 20 de persoane ranite, lucrurile nu par sa mai stea asa. Iar in randul victimelor s-ar numara chiar un roman.

O informatie vehiculata de presa din peninsula, dar care pana la ora de fata nu si-a gasit o confirmare oficiala din directia MAE, indica faptul ca un barbat de origine romana ar fi fost gasit fara viata, in decursul acestei prime zile a saptamanii, conform paginii electronice a cunoscutei publicatii italiene Corriere della Sera.

Victima are 56 de ani si a fost gasit intr-o masina, in care e banuieste ca si-a petrecut noaptea, alaturi de fratele sau, undeva pe raza localitatii italiene Accumoli. Potrivit aceleiasi surse, barbatul mort ar fi roman, iar una dintre cauzele luate in calcul in cazul decesului ar fi un atac de cord. Cert este faptul ca omul si-a gasit sfarsitul la primele ore ale zilei de luni.

Ramane de vazut daca se confirma informatia cum ca victima ar fi de origine romana si daca, intr-adevar, si-a gasit sfarsitul subit, rapus de probleme cardiace. Si daca astea au fost provocate de stres sau din alte cauze. Intre timp, va amintim faptul ca Accumoli este una dintre asezarile grav afectate de seismul din luna august, asemeni localitatii Amatrice.

113 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger