Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Rolls Royce dezvaluie noul Phantom

Rolls Royce dezvaluie noul Phantom

Autor:

Constructorul britanic a transmis  fotografiile oficiale ale celei de-a 8-a generatie a limuzinei Phantom, la care opulenta si discretia se afla intr-un uimitor echilibru.

 

rolls Rolls Royce dezvaluie noul PhantomDesignul a evoluat destul de putin in raport cu generatia predecenda, insa este mai dinamic si-i confera un caracter mai marcant noului Phantom.

rolls usi Rolls Royce dezvaluie noul Phantom

Deja traditie: usile spate se deschid atipic

Chiar daca sub capota se afla un motor puternic, RR afirma ca ameliorarea insonorizarii  a fost un obiectiv major pentru noul model, care este mai silentios cu 10% fata de cel precedent. In alti termeni, aceasta se traduce astfel: in habitaclu nu se aude chiar nimic. bord rolls Rolls Royce dezvaluie noul PhantomTot la capitolul interior, in general ambianta nu a evoluat la noul Phantom. Si nici nu era necesar, tinand seama ca mai bine (deocamdata) nu se poate. Noi detalii: o plansa de bord botezata ”the Gallery” al carei nivel de personalizare este impins la extrem, si instrumente digitale. Construit pe o platforma denumita ”Architecture of Luxury”, Phantom are 5,77 metri lungime (5,99 in versiune extinsa).

rolls spate Rolls Royce dezvaluie noul Phantom

Cele mai bune locuri sunt cele din spate

Motorizarea este un V12 de 6 litri ce dezvolta 571 CP gratie a doua turbocompresoare.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 17-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!